AVOIN TARJOUSPYYNTÖ TAVOITTAA KAIKKI PUHUJAT SUORAAN

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Keynote toimii avoimesti ja läpinäkyvästi kaikkia puhujiaan kohtaan. Tarjouspyynnöt julkaistaan ei-julkisilla sivuilla Keynoten puhujayhteisölle, ja tarjouspyynnöstä kiinnostuneet ja siihen sopivat puhujat jättävät oman tarjouksensa teille määrittelemäänne takarajaan mennessä. Voitte valita vastauksista ne puhujaehdokkaat, joiden kanssa haluatte keskustella toimeksiannosta tarkemmin.

TARJOUSPYYNNÖN TIEDOT

Jos ajankohta ei ole vielä tiedossa, kerro suuntaa-antava ajankohta myöhemmin kuvauksessa. Jos tapahtuma on monipäiväinen, valitse ensimmäinen päivä.
Puhujilla voi olla useampi tapahtuma samalla päivällä. Jos tapahtuman tarkka aikaikkuna tiedossa, se auttaa puhujia tietämään saatavuutensa heti.
Voit valita samaan tarjouspyyntöön kaikki tapahtumaan Lähetättävät roolit.
Voit kertoa enemmän tapahtumasta, sen teemasta, tarkoituksesta ja yleisöstä. Monipuolinen kuvaus auttaa puhujia vastaamaan tarkemmin, mitä annettavaa heillä olisi tähän tapahtumaan. Tietoja voi täydentää myöhemminkin.
Tähän osoitteeseen lähetämme puhujien yhteydenotot ja tarjoukset.

Organisaation tiedot

KEYNOTEN EDUT
TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄLLE

SUOMEN VAIKUTTAVIMMAT PUHUJAT – KUN PELKKÄ ASIANTUNTEMUS EI RIITÄ

Kaikki puhujamme ovat vaikuttavan puheen ammattilaisia yhteiskunnan eri alueilta. Olemme kutsuneet mieleenpainuvat, vahvat ja vuorovaikutuskykyisimmät puhujat, koska yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa olemme jo vuosia seuranneet puhujien kehitystä Suomessa. Tiedämme, ketkä tekevät tilaisuudestasi onnistuneen.

RAKKAUDESTA LAJIIN - PUHUJIEN KEHITTÄMÄ TOIMINTAMALLI

Keynote.fi -palvelun toimintamalli on kehitetty yhteistyössä maamme eturivin puhujien kanssa.  Ei mitään turhaa, ei raskaita rakenteita eikä monimutkaisuutta.  Vain vaikuttava puhe.

MISTÄ LÖYTÄISIN YLLÄTTÄVÄN ESIINTYJÄN - AVOIN TARJOUSPYYNTÖ

Voit jättää myös avoimen tarjouspyynnön tapahtumastasi ja valita puhujat saamiesi tarjousvastausten perusteella.
Saatat törmätä kiehtovaan lavakokemukseen.
Halutessasi autamme sinua valitsemaan parhaiten tapahtumaan sopivat henkilöt.

SUORAT YHTEYDENOTOT VALITSEMIISI PUHUJIIN – EI SUOSIKKIJÄRJESTELMILLE

Voit lähettää kauttamme tarjouspyynnön valitsemillesi puhujille ja sopia toimeksiannon sisällöstä suoraan heidän kanssaan. Tiedämme, että erityistoiveita puhujille on kasvavasti eri alojen tapahtumissa. Siksi on hyvä, että sovit asioista suoraan puhujan kanssa. Ilman välikäsiä.

VIHDOIN MALTTIA VÄLITYSPALKKIOIHIN - SELKEÄ HINNOITTELU AUTTAA BUDJETOINTIASI

Puheenvuoron laskutus on selkeä: Keynote.fi -palvelu laskuttaa varausmaksuna 20% ja loput tilaisuuden jälkeen. 

REILU PELI – TEHDÄÄN TAPAHTUMASTASI LOISTAVA

Ei sitoumuksia, ei piilokuluja. Meillä ei ole yksinoikeuspuhujia eikä puhujilla muitakaan velvoitteita meidän suuntaamme. Kaikki puhujamme ovat mukana aidosti ja omasta halustaan.