Keynote haastaa kaavoihin kangistuneen puhujamarkkinan läpinäkyvällä ja kilpailukykyisellä toimintamallilla. Keynote.fi on ammattipuhujien ja tapahtumajärjestäjien uusi digitaalinen kohtauspaikka, joka on on suunniteltu alan johtavien puhujien kanssa. Alusta perustuu avoimuuteen ja suoriin kontakteihin.

Eturivin keynote-puhujat yhdessä osoitteessa

Olemme kutsuneet mukaan Suomen eturivin asiantuntijapuhujat sekä vaikuttavat yhteiskunnalliset keskustelijat. Mukana on oman alansa johtavia ammattilaisia, kuten tulevaisuustutkija Ilkka Halava, bisnesenkeli Kim Väisänen, kansainvälinen sisututkija Emilia Lahti, tekoälytutkija Timo Honkela sekä valmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho. Kun haluat vaikuttavaa, avartavaa ja pysäyttävää puhetta, olet oikeassa paikassa.

Helposti alkuun avoimella tarjouspyynnöllä – sitoumuksetta

Asiakkaan kannalta toimintamalli on erittäin helppo ja riskitön: asiakas voi jättää sitoumuksetta joko yksittäiselle puhujalle kohdistetun tai kaikille avoimen tarjouspyynnön keynote.fi-palvelun kautta. Avoimella tarjouspyynnöllä tavoittaa kerralla kaikki keynoten puhujat nopeasti – ilman välikäsiä ja byrokratiaa. Tarjouspyynnön vastauksista voi valita itse tai avullamme kenen tai keiden kanssa jatkat keskustelua. Toimeksiannon yksityiskohdista voi sopia suoraan valitun puhujan kanssa.

Reilu ja riskitön toimintamalli

Puhujat pääsevät maksutta mukaan kannustavaan puhujayhteisöömme ja saavat mahdollisuuden vastata kaikkiin avoimiin tarjouspyyntöihimme. Uusi digitaalinen malli on kehitetty yhdessä eturivin ammattipuhujien kanssa. Haastamme alan kankean toimintamallin ja tuomme merkittäviä parannuksia puhujien asemaan, sopimisen tapoihin sekä läpinäkyvyyteen. Matala kustannusrakenteemme mahdollistaa merkittävästi nykytasoa alhaisemmat välityspalkkiot. Tästä hyötyvät niin asiakkaat kuin puhujatkin.