Aku Varamäki

Työpäivämuotoilija, keynotepuhuja Aku Varamäki on innostava muutosagentti ja paremman työelämän puolestapuhuja.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Työpäivämuotoilija Aku Varamäki on työn murrosta käsittelevän Future proof – tulevaisuuden työkirja -teoksen kirjoittaja. Hän on muutosagentti ja tulevaisuuden työn puolestapuhuja, joka haluaa rohkaista ihmisiä muotoilemaan itsensä näköistä työelämää ja tulevaisuutta.

Akun tavoitteena työpäivämuotoilijana on auttaa ihmisiä ja organisaatioita näkemään muutoksessa mahdollisuuksia ja antaa heille konkreettisia työkaluja muutoksen aikaansaamiseen omassa arjessaan. Hän on innostava puhuja, joka yhdistää esityksissään mielellään henkilökohtaisia havaintojaan aikamme kiinnostaviin ilmiöihin.

Aku on kokenut esiintyjä ja puhunut niin pörssiyhtiöiden kuin pienempienkin organisaatioiden esimies- ja strategiapäivissä sekä asiakas- ja kehittämistilaisuuksissa. Akun tavoitteena on tuoda esityksillään raikkaita ajatuksia kuulijoille ja tarjota kuulijoille jotain sellaista, millä muutoksen itu on helppo istuttaa organisaation arkeen.

Erinomainen energia, huumori ja läsnäolo. Opin paljon. Kiitos!

PUHEENVUOROJEN TEEMOJA

Miten huolehtia osaamisesta tulevaisuuden työelämässä muotoilijan taidoilla

Inhimillinen tulevaisuus – miten tehdä työtä älykkäiden koneiden rinnalla

Johda kuin muotoilija – mitä muotoiluajattelu (design thinking) voi tuoda esimiestyöhön, osaamisen kehittämiseen, työpäivien tai työurien tuunaamiseen?

Six skills to future-proof your career

How radical collaboration can transform how we work

#tulevaisuudentyö

#työelämä

#futureproof

#muotoilijanmindset

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Akulle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!