Aleksi Litovaara

Aleksi on hymyn voimaan uskova entinen huippu-urheilija, haluttu mindfulness luennoitsija ja coach joka vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja aitouden kautta.
Keynotepuhuja Iida Mäkikallio
Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä ja siksi Aleksi Litovaara tarjoaakin ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen. Aleksin intohimona on kehittää työkulttuuria motivoivaan, myötätuntoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan.

Läsnäolon voima ja sen aikaansaama rento valppaus ovat oivalluksia, joita Aleksi haluaa auttaa asiakkaita kokemaan. Pakottavan ja uuvuttavan suorittamisen korvautuessa kirkkaalla ja keskittyneellä mielellä, sujuu työkin tuloksellisemmin. Lisääntynyt energisyys löytyy luontaisten vahvuuksien tai sisäisen palon vahvistumisesta. Inspiroivimpia ovat hetket, joissa asiakkaat löytävät aitouden – päästäkseen tähän, Aleksi opettaa rohkeutta olla haavoittuvaisuuden ja rehellisyyden äärellä.

Aleksi Litovaara haluaa lisää pehmeitä arvoja, ystävällisyyttä, iloa ja aitoja kohtaamisia työelämään – ja koko maailmaan.

Kuka on Aleksi Litovaara

Nuorena miehenä Aleksi vietti lähes kaiken vapaa-aikansa lumilaudan päällä. Sen tuloksena hän voitti Suomen mestaruuden half-pipessa 1994, siirtyen siitä ammattilaiseksi ja kiertämään maailmancupia. Maailmancupin kokonaiskilpailun Aleksi voitti ensimmäisenä suomalaisena 1996. Samana vuonna maailman myydyin nimikkolauta kantoi Litovaaran nimeä. Olympiafinaalissa Aleksi lautaili Naganossa 1998.

Kilpailu-uran jälkeen, 2000-luvun vaihteesta lähtien, Aleksi pyöritti pitkään mediatuotantoyritystä, tuottaen TV-ohjelmia, yritysvideoita, mainoksia, tapahtumia ja mediasisältöä (mm. HS-kolumni). Hän on ollut mukana luomassa menestyviä TV- ja tapahtumakonsepteja (mm. Boardexpo-messut) sekä hoitanut näihin liittyvien yhteistyökumppanuuksien myyntiä. Kansainvälisenä urheilumanagerina Aleksi toimi 2007–2010. Tapahtuma -ja TV-juontajana hän on ollut mm. yli 40 000 ihmisen edessä Red Bull – City Flight tapahtumassa ja oman lautailuohjelman lisäksi, MTV 3:n Ennätystehtaassa 2009. Aleksin urheiluvalmennettaviin on vuosien saatossa kuulunut Olympia-, MM- ja SM-tason yksilö- ja joukkueurheilijoita sekä maajoukkueita.

Yrityscoachina Aleksi on toiminut niin isojen kansainvälisten yritysten kuin yksittäisten yrittäjien kanssa vuodesta 2010 lähtien. Hän on toiminut satojen tapahtumien ja seminaarien sekä yritysten TyKy-päivien ja kick-offien inspiroivana luennoitsijana.

Aleksin erityislahjakkuus piilee ryhmien valmentamisessa kohti onnistumisia.

Aleksi on taitava, energinen ja läsnä oleva kouluttaja joka selviää tilanteesta kun tilanteesta. Voin suositella hänen mindfulness sekä esimiesvalmennuksiaan lämmöllä.
Linda Rautanen

HR Manager, Knowit Oy

Aleksi on yksi vaikuttavimmista ja valovoimaisimmista valmentajista, jonka olen tavannut. Aleksin valmennuksissa kietoutuvat ainutlaatuisella tavalla toisiinsa mielenkiintoiset tarinat ja omakohtaiset esimerkit sekä hänen asiantuntemuksensa ihmisen käyttäytymisestä. Aleksin energia ja positiivisuus tempaavat mukaansa, ja hänen harjoitteensa onnistumisten taitojen vahvistamiseksi pureutuvat suoraan käytäntöön ja valmennettavien hyödynnettäviksi. Aleksi on erinomainen ja tuloksia aikaan saava valmentaja sekä hyvä tyyppi, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä.
Pasi Haaponiemi

Training Manager, AVA-instituutti

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Mindfulness – itsensä johtaminen ja työenergian hallinta

Työkaluja jaksamiseen ja innostumiseen mindfulnessin ja positiivisen psykologian keinoin

Työhyvinvoinnin, voimavarojen ja palautumisen vahvistaminen

Ratkaisukeskeiset menetelmät – näkökulmia onnistumisiin

Resilienssi ja itsemyötätunto – jumista kukoistukseen

​Vahvuuksia vahvistamalla menestykseen

Onnistumisen taitojen teroittaminen – haasteista huolimatta tavoitteisiin

Iloa yhdessä tekemiseen ja kohtaamisiin

Energisyyden ja growth-mindsetin vahvistaminen

Vinkkejä työn ja arjen hyvinvointiin

#mindfulness

#stressinhallinta

#itsemyötätunto

#co-passion

#työhyvinvointi

#työkyky

Professional ICF Certified Coach, PCC

Solution Focused Coach 

Solution Focused Supervisor, STOry

Licensed Trainer of NLP

Licensed Sports Performance Coach

Holistic Life, Career & Executive Coach

Mindfulness Coach

Trained Teacher of Mindful Self-Compassion (MSC)

Asahi health® Instructor

Firstbeat Expert

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Aleksille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!