Aleksi Paavola

Aleksi Paavola (KTM, Aalto-yliopisto, tietojenkäsittelytieteen kandidaatti, Helsingin Yliopisto) on teknologia-alan sarjayrittäjä, joka auttaa yrityksiä tekoälyn hyödyntämisessä.
Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Aleksi Paavola työskentelee perustamassaan Helsinki AI Labs Oy:ssä teknologiakonsulttina. Hän on erikoistunut liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen tekoälyn avulla.

Paavolalla on yli vuosikymmenen kokemus teknologiayrityksistä. Nykyään hänen päivänsä kuluvat suurelta osin erilaisten generatiivisten tekoälyjärjestelmien suunnittelun ja toteutuksen parissa. Näitä ovat esimerkiksi yrityksen sisäisiin aineistoihin kohdistuvat ChatGPT -työkalut.

Ennen tekoälykonsultin uraa Paavola toimi Kaleva Median laajennetun johtoryhmän jäsenenä sen jälkeen, kun Kaleva Media oli ostanut Offerilla Oy:n. Paavola oli yksi Offerillan perustajista ja toimi sen teknologiajohtajana. Yritys on Suomen suurin paikallisten tarjousten digitaalinen markkinapaikka.

Paavolan yrittäjätaival alkoi FitFashion Media Oy:stä, jossa hän onnistui luomaan Suomen suurimman itsenäisen urheilullisen elämäntyylin verkkomedian. A-lehdet osti FitFashionin vuonna 2014, minkä jälkeen Paavola toimi A-lehtien digitaalisten palveluiden neuvonantajana.

Paavolan intohimo ja taito tunnistaa ja ratkaista monimutkaisia ongelmia modernin teknologian avulla, tekevät hänestä arvokkaan resurssin yrityksille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyä liiketoimintansa kehittämisessä.

Paavola on ollut puhumassa generatiivisen tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksista ja ChatGPT:stä mm. Fazerilla, Mellakka Helsingillä, Duunitorilla ja Profession tapahtumissa.

Aleksin keynote oli yksi parhaista, joita olen nähnyt. Hän selitti monimutkaisen aiheen tavalla, joka oli helppo ymmärtää ja ottaa käyttöön.

Lauri Harju

CEO, Indieplace Oy

Aleksi oli erittäin asiantunteva ja innostava. Hänen syvällinen ymmärryksensä ChatGPT:stä ja kykynsä jakaa tietoa oli vaikuttavaa.

Otso Lahtinen

CEO, GeoBear Oy

Aleksi oli erittäin asiantunteva ja kertoi paljon uusia asioita ChatGPT:stä. Hänen esityksensä sai minutkin ymmärtämään, kuinka tärkeä työkalu tämä voi olla – ja miten se oikeasti toimii.

Timo Jäppinen

copywriting-kouluttaja, kirjailija

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

ChatGPT – moninkertaista tuottavuutesi tekoälyn avulla
Mitä on generatiivinen tekoäly ja mitä siitä tulisi tietää?
Kuinka ChatGPT ja tekoäly mullistavat työelämää?
Miten yritykset voivat hyödyntää tekoälyä ja ChatGPT:tä?

# Tekoäly
# AI
# Koneoppiminen
# Generatiivinen tekoäly
# ChatGPT
# Teknologia
# Yrittäjyys

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Aleksille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!