Anna Perho

Anna Perho on Suomen suosituimpia inspiraatiopuhujia, jonka missiona on väittää, viihdyttää ja valmentaa.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio
Puhujana olen sitoutunut tähän Juhana Torkilta lainaamaani lauseeseen: ”Puhuminen on turhaa, jos sillä ei vaikuta kehenkään.” Niinpä esityksilläni on selvä missio: vaikuttaa ihmisten ajatteluun ja sitä kautta arkeen käytännöllisellä ja positiivisia muutoksia tuottavalla tavalla.

Olen 25 vuoden yrittäjävuoteni aikana tuottanut sisältöjä – puhetta, tekstejä, tv-ohjelmia, podcasteja, radion aamushowta, käsikirjoituksia, kirjoja, paneeleja, branded contentia – kaikkiin mahdollisiin mediakanaviin.

Sisältökokemus yhdistettynä luonnevikaani olla koko ajan kaikesta jotain mieltä on koulinut minusta ammattipuhujan. Työni parhaita hetkiä on astua liveyleisön eteen ja antaa palaa.

Toivo vie ongelmilta vaikutusvallan

Vuodesta 2011 lähtien olen työskennellyt myös yritysvalmentajana. Liekityn muutoksista ja inhimillisestä kasvusta, jota valmentaessa pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä.

Valmentajana ja puhujana tärkein tehtäväni onkin uskoa asiakkaan muutosmahdollisuuksiin enemmän kuin hän itse vielä uskaltaa. Työn hienoimpia hetkiä on, kun orastava toivo alkaa viedä ongelmilta vaikutusvaltaa.

En ole piirileikki-ihmisiä, joten puhujana harjoitan radikaalia empatiaa: otetaan vastuu, kohdataan tosiasiat tosiasioina – mutta hyväksyvin mielin. Ja hauskaa pitää olla, ei tätä kaikkea muuten kestä.

Malleja, kirjoja, opintoja

Olen kirjoittanut useita selfhelp-kirjoja, joista tuorein on ajanhallintaa käsittelevä Antisäätäjä – fiksun ajankäyttäjän opas. Kirjasta on hiljattain otettu kolmas painos, ja kirja on kuljettanut minua ympäri Suomea saarnaamassa järkevien ajankäytön valintojen ilosanomaa.

Toinen lempiaiheeni on ihmisten välinen vuorovaikutus – eli ihan suomeksi sanottuna se, miten toiset ihmiset

Olen suorittanut master-tason opinnot ratkaisukeskeisessä valmennuksessa Lyhytterapiainstituutissa. 

Lisäksi olen suorittanut henkilöarviointiin tarkoitetut Peili- ja Disc-sertifikaatit, Patrick Lencionin kehittämän 5Behaviors of a cohesive team-koulutuksen sekä ACT-terapiaopintoja.

Hyödynnän näitä oppeja klinikoillani, mutta kaiken keskiössä on aina kysymys, jonka teen asiakkailleni ensimmäiseksi: mikä olisi sinun mielestäsi hyvä lopputulos tästä kohtaamisesta?

Anna oli valmentajana innostava ja asiantunteva. Anna on selvästi perehtynyt erilaisiin   metodeihin, ja oli ilahduttavaa, että hänen lähestymisensä ei ollut vain teoreettinen, vaan valmennuksessa oli mukana paljon konkretiaa ja käytännön läheisyyttä. Voin suositella lämpimästi Annan valmennuksia asiantuntijaorganisaatioille.

Unna Reitamo

Ellun Kanat

Halusin tarjota henkilöstöllemme nimenomaan jotain erilaista, jotain mikä jäisi mieleen. Vaihtoehtona olisi ollut esimerkiksi työpsykologin luento, mutta arvelen, että Rähinäklinikan opit jäivät ihmisille paremmin mieleen. Suosittelen Rähinäklinikkaa jokaiselle, joka kohtaa arjessaan jonkinlaisia konfliktitilanteita.

Jenni Monkiewicz

Asiakaspalvelun tiimiesimies, Yara Suomi

Annan klinikat ovat inspiroivia ja antavat konkreettisia työkaluja ammatillisen identiteetin rakentamiseen. Anna on puhujana avoin, osallistava ja hauska.  Pyysin häntä laittamaan esityksiin kaiken mitä taskuista löytyy – ja hän todella lunasti tämän lupauksen.

Marjaana Toiminen

CEO, Mindmill Network

EHDOTUKSIA PUHEEN OTSIKOKSI

Antisäätäjä – näkökulmia fiksuun ajankäyttöön

Ajankäyttöklinikka, joka skaalautuu 30 minuutin puheesta kaksipäiväiseen valmennukseen.

Rähinästä rauhaan – konfliktiklinikka

Esimerkiksi työpaikan ilmapiiriongelmiin ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen liittyvä puhe, jossa sivutaan palautteen antamista ja saamista, luottamuksen rakentamista ja loukkaantumisten sovittelua. Skaalautuu kuuden minuutin pecha kucha-puheesta useiden päivien valmennukseksi.

Historian loppu – työkaluja muutoksen sietämiseen

Moni toivoo, että maailma olisi jo valmis, eikä minkään tarvitsisi muuttua. Fiksumpaa kuin työntää pää pensaaseen on kuitenkin opetella sietämään muutoksia ja suostua kasvamaan. Kyl se siitä!

Mittatilaussaarna

Olen vuosien varrella puhunut mm. työn ja perheen yhdistämisestä, yrittämisestä, asiakaspalvelusta, sisällöntuottamisesta, asenteista, arjenhallinnasta, ruuasta, kirjoista ja herraties mistä. Puhuminen on asiakaspalveluammatti, joten ehdota omaa aihetta ja päästä Perho irti!

Valmennukset

Minkä hyvän haluaisit aloittaa tiimissänne? Kerro, niin sparrataan yhdessä mikä tekisi teistä sen miksi haluatte kasvaa.

#ajanhallinta

#kehityspäivä

#ratkaisukeskeisyys

#itsenjohtaminen

#konfliktit

#inspiraatio

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Annalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!