Anni Hautala

Energinen ja monipuolinen radio- ja TV-juontaja Anni Ihamäki (ent. Hautala) on Suomen suosituimpia naisääniä ja tuttu mm. Idolsin ja Radio SuomiPopin Aamulypsyn juontajana.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Sanavalmis Anni Ihamäki on yksi Suomen suosituimmista naisäänistä. Juontajana hän on hyvin positiivinen ja energinen, ja hän pystyy heittäytymään hyvin erilaisiin juontorooleihin, niin asiallisiin kuin viihteellisiinkin. TV- ja radiojuontaja Anni Ihamäki on juontanut mm. Suomen kuunnelluinta radio-ohjelmaa, Radio Suomipopin Aamulypsyä sen ensimmäisenä juontajana yhdessä Jaajo Linnonmaan kanssa vuosina 2006–2009 sekä uudelleen vuodesta 2013 alkaen. TV:ssä hän on juontanut mm. Idols ja Big Brother Suomi VIP-ohjelmia. Huhtikuussa 2021 Suplassa julkaistiin Ihamäen ja Tuija Pehkosen juontama Hautala & Pehkonen -podcast.[10]

Ruoanlaitto ja ruoka-aiheet ovat lähellä Annin sydäntä, hän on intohimoinen ruoanlaittaja vapaa-ajallaan. Anni on julkaissut myös kolme ruoka-aiheista kirjaa, Annin Ruokakirja 1-3 (Otava 2019, 2019, 2021). 

#ammattijuontaja

#anninruokakirja

#aamulypsy

#meibijees

Tutustu enemmän

Annin ruokakirja (Otava 2017)

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Annille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!