Antti Merilehto

Tietokirjailija ja palkittu puhuja Antti Merilehto puhuu tekoälystä, teknologiasta, työn muutoksesta ja siitä miten voimme säilyttää mielekkyyden työssä.

 

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Miten tekoäly muuttaa työtä? Mitä johtajan on hyvä ymmärtää koneoppimisesta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa Antti Merilehto keynote-puheenvuoroissaan. Lähes aina puheenvuorojen aiheet liittyvät teknologiaan. Usein käsitellään ihmisen ja koneen yhteistyötä tai modernien teknologioiden vaikutusta asiakaskokemukseen.

Antti Merilehto on innostava ja selkeäsanainen puhuja, joka on valittu tapahtumatuottajien toimesta Evento Awards Vuoden puhujaksi 2018.  Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin  B2B- kuin B2C-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta.

Anttiin ovat luottaneet puhujana mm. Nordea, Microsoft,  Elisa ja IBM. 

Puhujana Antti on erittäin selkeä. Hän tekee taustatyön huolella ja Antin kanssa on helppo työskennellä.

Teppo Valtonen

Työterveyslaitos

Tekoäly – Matkaopas johtajalle (Alma Talent 2018) oli julkaisuvuoden myydyin businesskirja Suomessa. Mitä tekoäly on tänään?  Mihin koneoppiminen on hyvä väline? Entä miten voin hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista omassa liiketoiminnassa jo tällä strategiakaudella?  

Tekoäly – matkaopas johtajalle on todella tärkeä kirja. Merilehto avaa ajankohtaisen aiheen ja sen vaikutukset ymmärrettävästi ja tiiviisti.

Vesa Puttonen

Rahoituksen professori, Aalto-yliopisto

 

#tekoäly

#teknologia

#muuttuvatyö

#koneoppiminen

#tulevaisuudentyö

 

Antti piti erinomaisen alustuksen myynnin kick-off tapahtumassa. Tekoälyn todellisuus aukeni ja nälkä oppia kasvoi.
Myyntijohtaja, finanssiala

Millaista on vastuullinen tekoäly (Yle Areena)


Tekoäly koskettaa meidän kaikkien arkeamme yhä enemmän. Yle Areenan Studiossa tietokirjailija Antti Merilehto.

Katso Yle Areenasta

MeriLehto kirjoitti kirjan yritysjohtajille


Antti Merilehto teki suomalaisjohtajille kirjan tekoälystä, koska heidän pitää ottaa se haltuun nyt. Muuten bisnekset katoavat alta.

Lue juttu HS:n sivuilta

Tekoälyn kehitys etenee suurella vauhdilla


Mitä on eksponentiaalinen kasvu ja miten se liittyy teknologian kehitykseen? Onko poliisiautossa tekoälyä?

Katso Katsomosta

Tutustu Antin puheenvuorojen teemoihin ja tarkempaan sisältökuvaukseen:

Miten teknologia muokkaa asiakaskokemusta? Miten verkossa toimivat palvelut kuten Netflix ja Spotify hyödyntävät dataa asiakasymmärryksen lisäämiseen? Mitä työkaluja yrityksellä on käytettävissä tänä päivänä parempaan asiakasymmärrykseen? Antin puheenvuoro vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Mikäli tarvitset innostavan ja selkeän puheenvuoron tai kattavan ja käytännönläheisen työpajan, milten ChatGPT ja muut tekoälytyökalut muuttavat työelämää, olet oikeassa paikassa.

Millainen on metaverse tällä hetkellä? Entä mitä liike-elämän päättäjien on hyvä ymmärtää metaversestä juuri nyt? Tämä hypeä välttelevä esitys antaa kuulijalle työkalut ymmärtää mitä metaverse on ja mitä se ei ole juuri nyt sekä mitä...

Antin puheenvuoro Tekoäly ja luovuus tuo käytännön esimerkkien avulla esiin sen mikä on tämän hetken tilanne luovan työn tekijöiden ja koneiden yhteistyössä.

Vastuullinen tekoäly puheenvuorossa Antti käy läpi millä tavalla koneen opettamisen prosessin aikana tulee huolehtia vastuullisuudesta ja millä tavalla itse lopputuote tulee olla vastuullinen.

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Haluatko puheen, joka virittää tunnelman, sähköistää yleisön ja antaa heille eväitä parempaan tulevaisuuteen?

Lähetä viesti suoraan Antille, hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!