Antti Merilehto

Antti Merilehto on tietokirjailija, vuoden 2018 myydyimmän businesskirjan Tekoäly – matkaopas johtajalle kirjoittaja ja Evento Awardsin palkitsema Vuoden puhuja 2018. Antti puhuu tekoälystä, työn muutoksesta ja siitä miten voimme säilyttää mielekkyyden työssä.

 

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio
Miten tekoäly muuttaa työtä? Mitä johtajan on hyvä ymmärtää koneoppimisesta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa Antti Merilehto keynote-puheenvuoroissaan. Selväsanaista, hauskaa ja myötätuntoista puhetta, joka kannustaa kokeilemaan.

Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta. Anttiin ovat luottaneet puhujana mm. Nordea, Veho ja eCraft.

Antti piti erinomaisen alustuksen myynnin kick-off tapahtumassa. Tekoälyn todellisuus aukeni ja nälkä oppia kasvoi.
Myyntijohtaja, finanssiala

Innostava ja hauska esiintyjä, käytännönläheinen lähestymistapa. Webinaari toimi hyvin minulla, ja puhuja osasi ottaa myös webinaariyleisön hyvin huomioon.

Tosi mielenkiintoinen sisältö ja erittäin hyvä puhuja!

Hyvin suunniteltu, hiottu ja vauhdikas esitys.

Esiintyjän elävät tarinat ja selvästikin laaja kokemus ja tietämys aiheestaan.

Mielenkiintoinen aihe, loistava puhuja, kerrankin totesi kuulevansa jotain uutta ja raikasta.

Selkeäsanainen, ytimekäs ja innostava esitys. Epämääräisestä ja laajasta asiasta oli saatu yksinkertainen esitys, jossa ei turhia kikkailtu. Rauhoittava vaikutus ameebamaisen asian äärellä.

Palautetta Henry ry:lle pidetystä Tekoäly webinaarista

Koostin FiCom Forumista saamamme palautteen ja esitänkin vielä kerran kiitokseni inspiroivasta puheenvuorostasi. Sait kaikkien aikojen parhaan arvosanan myös osallistujilta: puheenvuorosi sai asteikolla 1 – 5 arvosanaksi 4,76.

Katja Laine

FiCom ry

Tekoäly – matkaopas johtajalle on todella tärkeä kirja. Merilehto avaa ajankohtaisen aiheen ja sen vaikutukset ymmärrettävästi ja tiiviisti.

Vesa Puttonen

Rahoituksen professori, Aalto-yliopisto

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Tekoäly – totta vai tarua?

Tekoäly tänään

Työ muuttuu – pitäisikö meidänkin?

Terminator tulee (ei tule)

Ihminen ja kone – miten työt kannattaa jakaa

#tekoäly
#teknologia
#muuttuvatyö
#koneoppiminen
#tulevaisuudentyö

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Antille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!