Camilla Tuominen

Camilla Tuominen, Tunnekouluttaja: ”Yksilöiden ja yritysten tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot heillä on ymmärtää ja johtaa tunteita.”

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on suosittu tunnekouluttaja, kirjailija, kuvittaja sekä Emotion Tracker tunne-startup yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hänestä piti alun perin tulla taiteilija, arkeologi tai psykologi mutta päätyikin Kauppakorkeakouluun ja vuosiksi liikkeenjohdonkonsultiksi. Lopulta hän löysi elämäntehtävänsä tunteista ja lähti unelmansa perään keväällä 2012. Syntyi tunnesovellus Emotion Tracker, joka johti luentoihin, kuviin ja lopulta kirjoihin. Tällä hetkellä suurin osa Camillan ajasta menee tunnekoulutusten, luentojen, tunnevisualisointien ja Emotion Trackerin kehityksen kesken. Hän on tehnyt yhteistyötä suomen suurimpien yritysten kanssa ja puhunut 100+ yrityksessä.

TUNNE-EVANGELISTA

Puhujana Camilla on ennenkaikkea innostunut ja intohimoinen. Häntä kiitetään antaneen muille inspiraatiota, innostusta, rohkaisua ja uusia oivalluksia. Hän yhdistää puheenvuoroissaan kaikkea rakastamaansa: häntä koskettaneita ja kiinnostavia tutkimusfaktoja, kirjoja, henkilökohtaisia kasvutarinoita ja vahvoja kuvituksia. Hän on puhunut tunteista monille suomalaisille edelläkävijä yrityksille sekä ulkomailla mm. Malmössa, Göteborgissa ja Madridissa. Camillan puheiden keskiössä ovat tunteet ja oman mielen johtaminen mutta oikea kulma tunteisiin katsotaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

VISUAALINEN TUNNE-TIETOKIRJAILIJA

Camillalta on ilmestynyt kaksi hänen kirjoittamaa ja kuvittamaa tunteiden johtamisen kirjaa: juuri ilmestynyt “Johda tunteita – menesty työelämässä” (Tammi) sekä “Tunnekuvakirja – tunnesekamelskasta tunteiden ymmärtämiseen” (Readme). Tunnekuvakirja kertoo, kuinka tunnesekamelskasta pääsee tunteiden ymmärtämiseen, ja kuinka hyödyntää tunteiden voima saavuttaakseen asioita, joilla on itselle merkitystä. Johda tunteita – menesty työelämässä ilmestyi elokuussa 2018 ja se kertoo mitä pitäisi työpaikoilla tapahtua, jotta osaisimme johtaa tunteita, siirtyisimme suorittamisesta aitoihin kohtaamisiin ja oppisimme luottamaan toisiimme. Lisäksi häneltä on ilmestunyt yhteisteos viisaista rahataidoista yhdessä Terhi Majasalmen kanssa (“Koululaisen rahakirja“, Readme 2016).

In the charity sector the understanding of emotions is vital. As a lecturer Camilla was passionate and inspiring. The attendees were fascinated by Camilla’s new and fresh approach how to work with volunteers, supporters and donors. After the lecture the fundraisers had a lot of amazing ideas for their mission: make the change and work for better world.

Pia Tornikoski

Secretary General, Finnish Fundraising Association

Tunneluento kehittämispäivässämme oli erittäin positiivinen ja inspiroiva kokemus. Luennon teemat olivat mielenkiintoisia ja tuoreita ja Camillan innostunut asenne tarttui myös meihin. Keskustelut esityksen jälkeen olivat täynnä energiaa. Voimme suositella tunneteemaa ja Camillaa lämpimästi työyhteisöille, toivottavasti mekin tapaamme vielä jatkossa.

Anna Rundgren

Sisäministeriö

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Johda tunteita – menesty työelämässä

Tunteiden johtaminen on välttämätön metataito tekoälyn aikakaudella.

Miten johtaa itseään tämän päivän melun ja paineiden keskellä?

Kuinka johtaa muiden tunteita: kohdata vaikeita tunteita tai lisätä virtaa positiivisilla tunteilla?

Tunteet ja asiakaskohtaaminen: kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?

Tunneäly menestystekijänä työelämässä

These are not soft skills. These are real skills.

Seth Godin

#johdatunteita
#tunneäly
#johtaminen
#tulevaisuus
#tunnekuvakirja
#emotiontracker

Täytyy sanoa, että Camillan tapa kuvittaa ihmisen elämää ja polkua parempaan on pitkään aikaan omaperäisintä ja hienointa mitä olen tällä saralla nähnyt tai lukenut. Liian usein “hyvä elämä” -opukset ovat muiden ajatusten vähän naiivilta tuntuvaa toistamista vaaleanpunaisessa kehikossa. Camilla on löytänyt upean tavan kommunikoida. Tavan, joka muuten on todella puhuttelevaa aika monen ikäisille. Tosi hienoa!
Kirsi Piha

Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja ja viestinnän tekijä

Tutustu enemmän

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Camillalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!