Camilla Tuominen

“Tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita.”

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio
Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on suosittu tunnekouluttaja, tietokirjailija, kuvittaja, vuoden puhuja 2022 ja 2021 sekä vuoden businessvaikuttaja 2019. Hän perusti tunnestartupin (Emotion Tracker), jonka toimitusjohtajana hän toimi kunnes myi sen vuonna 2019. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut kolme tunteiden johtamista työelämässä käsittelevää kirjaa ja uusin “Tunteet ei kuulu työpaikalle” ilmestyi syyskuussa 2020. 

Camillan uusin puheenvuoro:

Pelkkä pinta ei riitä – tulevaisuuden menestyjät uskaltavat kohdata syvemmin. 

Muita suosittuja puheen teemoja: 
– Tunneälykkäästi ja rohkeasti kohti tulevaisuutta
– Tunneälykkäästi kohti tulevaisuutta – voimaa ja selkeyttä tekemiseen tunteiden paremman ymmärtämisen kautta
– Tunteiden johtaminen – tulevaisuuden välttämätön supertaito
– Rohkeus ja taidot johtaa tunteita – tunteet voimavarana muutosten keskellä
– Tunteet, työ ja tulevaisuus
– Johda tunteita – menesty työelämässä

CAMILLA TUOMINEN – TUNNE-EVANGELISTA

Puhujana Camilla on ennenkaikkea innostunut ja intohimoinen. Häntä kiitetään antaneen muille inspiraatiota, innostusta, rohkaisua ja uusia oivalluksia. Hän yhdistää puheenvuoroissaan kaikkea rakastamaansa: häntä koskettaneita ja kiinnostavia tutkimusfaktoja, kirjoja, henkilökohtaisia kasvutarinoita ja vahvoja kuvituksia. Hän on puhunut tunteista monille suomalaisille edelläkävijä yrityksille sekä ulkomailla mm. Malmössa, Göteborgissa ja Madridissa. Camillan puheiden keskiössä ovat tunteet ja oman mielen johtaminen mutta oikea kulma tunteisiin katsotaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

 

VISUAALINEN TUNNE-TIETOKIRJAILIJA

Camilla Tuominen on kirjoittanut kolme tunteiden johtamisen kirjaa: “Tunteet ei kuulu työpaikalle”,  “Johda tunteita – menesty työelämässä” sekä “Tunnekuvakirja – tunnesekamelskasta tunteiden ymmärtämiseen”. Tunnekuvakirja kertoo, kuinka tunnesekamelskasta pääsee tunteiden ymmärtämiseen, ja kuinka hyödyntää tunteiden voima saavuttaakseen asioita, joilla on itselle merkitystä. Johda tunteita – menesty työelämässä kertoo, mitä pitäisi työpaikoilla tapahtua, jotta osaisimme johtaa tunteita, siirtyisimme suorittamisesta aitoihin kohtaamisiin ja oppisimme luottamaan toisiimme. Lisäksi häneltä on ilmestunyt yhteisteos “Koululaisen rahakirja” viisaista rahataidoista yhdessä Terhi Majasalmen kanssa.

In the charity sector the understanding of emotions is vital. As a lecturer Camilla Tuominen was passionate and inspiring. The attendees were fascinated by Camilla’s new and fresh approach how to work with volunteers, supporters and donors. After the lecture the fundraisers had a lot of amazing ideas for their mission: make the change and work for better world.

Pia Tornikoski

Secretary General, Finnish Fundraising Association

Tunneluento kehittämispäivässämme oli erittäin positiivinen ja inspiroiva kokemus. Luennon teemat olivat mielenkiintoisia ja tuoreita ja Camillan innostunut asenne tarttui myös meihin. Keskustelut esityksen jälkeen olivat täynnä energiaa. Voimme suositella tunneteemaa ja Camillaa lämpimästi työyhteisöille, toivottavasti mekin tapaamme vielä jatkossa.
Anna Rundgren

Sisäministeriö

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Johda tunteita – menesty työelämässä

Tunteiden johtaminen on välttämätön metataito tekoälyn aikakaudella.

Miten johtaa itseään tämän päivän melun ja paineiden keskellä?

Kuinka johtaa muiden tunteita: kohdata vaikeita tunteita tai lisätä virtaa positiivisilla tunteilla?

Tunteet ja asiakaskohtaaminen: kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?

Tunneäly menestystekijänä työelämässä

These are not soft skills. These are real skills.
Seth Godin

#johdatunteita
#tunneäly
#johtaminen
#tulevaisuus
#tunnekuvakirja
#emotiontracker

Täytyy sanoa, että Camillan tapa kuvittaa ihmisen elämää ja polkua parempaan on pitkään aikaan omaperäisintä ja hienointa mitä olen tällä saralla nähnyt tai lukenut. Liian usein “hyvä elämä” -opukset ovat muiden ajatusten vähän naiivilta tuntuvaa toistamista vaaleanpunaisessa kehikossa. Camilla Tuominen on löytänyt upean tavan kommunikoida. Tavan, joka muuten on todella puhuttelevaa aika monen ikäisille. Tosi hienoa!
Kirsi Piha

Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja ja viestinnän tekijä

Tutustu enemmän

Palaa takaisin puhujat-sivulle

 

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Camillalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!