Elisabet Lahti

Emilia Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja, kirjailija ja sisututkija, jonka luennot vievät vahvalle matkalle sisäisen voiman ytimeen. Saat mukaasi työkalut, joilla suunnata kohti uutta ilman pelkoa.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Tekniikan tohtori Emilia Elisabet Lahti työskentelee kansainvälisesti tulevaisuuden organisaatiokulttuurin ja johtajuuden kehittämisen parissa. Hänen väitöskirjansa elämänvoimasta ja sisusta ihmisyyteen liittyvän kasvun katalyyttina, sekä Elisabetin oman elämän peloton toiminta henkilökohtaisen haasteiden voittamiseksi tekevät hänestä harvinaisen yhdistelmän akateemista juurevuutta kera käytännön toteutuksen ja inhimillisen lämmön, joka välittyy osallistujille lähellä ja kaukana.

Sisu ilmiönä viittaa moniulotteiseen prosessiin, jonka kautta yksilöt ja yhteisöt kurottautuvat yli oletettujen voimavarojensa ja selviävät äärimmäisistä haasteista. Elisabet jakaa vuosien tutkimuksen ja henkilökohtaisen matkansa kautta löytämänsä työkalut tavalla, joka mahdollistaa niiden käyttöönottamisen saman tien omassa arjessa.

Puhuessaan Elisabet pureutuu sisun lisäksi aihepiireihin kuten luovuutta ja läsnäoloa synnyttävä yhteys etätiimityön aikana, tai miten ohjelmoida mieli menestymään, sekä kuusi vahvinta työkalua arkeen Elisabetin ultrajuoksumatkalta Uuden-Seelannin halki.

Elisabet Lahti on puhunut mm. Stanfordin yliopiston, TEDx:n, Singularity yliopiston, Accenturen ja Facebookin tilaisuuksissa ja hänen työstään ovat kirjoittaneet Business Insider, The New Yorker ja Forbes. Vuonna 2015 hänet valittiin tuhansien hakijoiden joukosta Singularity Universityn koulutusohjelmaan NASA:n kampukselle Piilaaksoon, jonka ytimessä on teknologian käyttäminen yhteiskunnan merkittävien ongelmien ratkaisemiseen. 

Myötätunto ja henkilökohtainen johtajuus

Elisabet perusti Sisu not Silence -kampanjan tavoitteenaan murtaa hiljaisuus lähisuhdeväkivallan ympärillä ja edesauttaa positiivista yhteiskunnallista muutosta kutsumalla yhteisöjä luomaan aktiivisen myötätunnon.  Elisabet toteutti pitkäaikaisen visionsa täyden matkan Ironman-triatlonista ja 50 päivän mittaisesta pääosin juosten tapahtuneesta matkasta Uuden-Seelannin halki vuonna 2018.

Laittamalla itsenä likoon tilanteissa, joissa piilee epäonnistumisen mahdollisuus hän haluaa kannustaa ihmisiä kaikkialla toteuttamaan unelmiaan ja iloitsemaan matkan ihmeellisyydestä lopputuloksesta liikaa välittämättä. Elisabetin olemassaolon päämäärä on toimia inhimillisen lämmön katalyyttina, ja siten rakentaa siltoja tämän hetken ja mahdollisten kukoistavien tulevaisuuksien välille.

“How you do anything, you do everything” on Elisabetin motto ja hänen sydämensä halu on pyrkiä olemaan täysillä rakkaudessa läsnä rakkaudella niin lavalla tuhansien ihmisten edessä kun kahdenvälisissä kohtaamisissa.

Elisabet on myönteisyyden ja älykkyyden lempeä auringonsäde. Intohimoinen tutkija ja vaikuttaja, jonka työ kantaa pitkälle maailmaan ja ihmisten sydämiin.

Emma Seppälä

tutkimusjohtaja, Stanfordin yliopisto

Elisabet on niin sinnikäs ja sisukas kuin ihminen voi olla. Kaiken tuon tahdonvoiman lisäksi hänellä on kuitenkin sydäntä, huumoria ja älyä. Ihailen hänen työtään sisun parissa yhtä paljon kuin sitä, miten hän elää elämäänsä.

Angela Duckworth

MacArthur Fellow, Psykologian professori, Pennsylvanian yliopisto

Elisabet on ihana, lämmin ja välittävä ihminen kera superälykkyyden. Ymmärrän nyt hyvin miksi hän on niin kysytty luennoitsija ympäri maailman.

Robert Easton

CEO, Accenture Australia/New Zealand

Voin lämpimästi suositella Elisabetia myös online-esiintyjänä. Vaikka hän oli maailman toisella laidalla ja etänä, hän oli silti esityksessään niin lähellä yleisöä ja läsnä. Hänen sanansa ja viestinsä sisusta tekivät meihin kaikkiin erittäin suuren vaikutuksen ja hänestä ja asiastaan on puhuttu päivittäin esityksen jälkeen. Inspiroivaa!

Elina Varanäki

vararehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

#sisu

#muutos­rohkeus

#myötä­tunto

#henkilö­kohtainen­johtajuus

puheenvuorot ja valmennukset

Elisabet tarjoaa laajan valikoiman esityksiä 20 minuutin keynotepuheenvuoroista kattavampiin 1-2 tunnin luentoihin tai koko päivän työpajoihin.

Elisabet provides a range of presentation types, from short 20 minute sessions to more in-depth 1-2 hour talks and all-day workshops that are specifically curated to match the needs of your organization.

 

MEDIASSA

Sisu and Gentle Power

“Sisu and Gentle Power” by E. Elisabet Lahti – Operations leadership podcast, professor Gautam Basu, Aalto University

Gentle Power - Elisabet Lahti
Business Insider: “Leaders should use ‘gentle power’ to better unite and encourage their teams during uncertain times — here’s how to master it”

MTV Huomenta Suomi 2024: Onko suomalainen sisu faktaa vai legendaa?

Elämänvoima (Helsingin Sanomat 2022): Elisabet Lahti teki väitös­kir­jan sisusta, jonka aikana hän juoksi jalkansa rakoille ja vieraili taistelu­laji­aka­te­mi­assa Pohjois-Kiinassa. Erikoinen tutkimus­pro­jekti synnytti oival­luk­sia, joista on hyötyä jokaiselle.

Sisututkija Elisabet Lahti vieraana Radio Novan podcastissa (2023). Miten väkivaltaisesta parisuhteesta pääsee pois ja miten Elisabeth löysi voiman ja sisun päästää irti? Lahti kertoo myös kolmesta erilaisesta sisusta, mitä ne ovat ja mikä on sisun kulttuurinen maaperä. Entä miten Elisabet sai idean juosta Uuden-Seelannin päästä päähän ja miten hän löysi sisun ultrajuoksuun?

Running ultra-marathons to raise awareness of domestic violence (Haastattelu Uuden-Seelannin aamu-TV:ssä)

Emilia Lahti pelkäsi parisuhteessa henkensä puolesta – nyt hän juoksee lähisuhde­väkivaltaa vastaan Uuden-Seelannin halki (Helsingin Sanomat)

Lähetä viesti suoraan Elisabetille

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Elisabetille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!