Helka Pirinen

Helka Pirinen puhuu työelämän megatrendeistä ja tulevaisuuden työstä, digiajan ilmiöistä, luovuudesta ja kokeilukulttuurista.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Helka Pirinen – valovoimainen ja innostava puhuja.

Helka Pirisen puheenvuoro lähtee lentoon heti ensi sekunneista. Kuulijat lähtevät matkalle tarinoiden maailmaan.  Hän antaa kuulijoilleen energiaa ja uutta ajateltavaa. 

Helkalla on yli 20 vuoden kokemus puheenvuorojen vetämisestä ja valmentamisesta.  Pirinen on johtanut palveluita ja liiketoimintoja globaaleissa konsulttiyhtiöissä (KPMG, Capgemini Consulting). Hän on vastannut vaativista transformaatio- ja asiakasprojekteista niin Suomessa kuin ulkomailla.

Hänen puheenvuoronsa perustuvat piinkovaan kokemukseen, samalla kun hän osaa olla myös hauska tarinankertoja. Helka uskaltaa heittäytyä yleisönsä vietäväksi. Helka on aito ja syvällinen, hauska ja viihdyttävä samaan aikaan. Hänen sloganinsa on: ”Ei tarvitse olla vakava, jotta otetaan vakavasti.”

Muutokset ja transformaatio

Helkalla on kokemusta erilaisista transformaatioista. Hän on kasvattanut yrityksiä, vienyt pörssiin ja tehnyt myös uudelleenorganisointia. Helka on kirjoittanut Esimies muutoksen johtajana kirjan (Almatalent). Hän tekee kykyarviointeja esimiehille, valmentaa muutosjohtamista sekä coachaa yrityksen avainhenkilöitä. Helka tekee näistä projekteja asiakkailleen niin Suomessa kuin ulkomailla

Helkan missio on parantaa johtamista ja työelämää – mahdollistaa kaikille huipputyöpaikka. Hän työskentelee perustamassaan People & Leadership Consulting yhtiössä. Helka on toiminut myös toimittajana ja HR Mangerina. Koulutukseltaan hän on MBA, FK.

Työelämän megatrendit ja tulevaisuuden työ

Helkaa puhuu työelämän megatrendeistä ja tulevaisuuden työstä, digiajan ilmiöistä, luovuudesta ja kokeilukulttuurista. Helkan tausta ja kokemus antaa hänelle vakuuttavuutta ottaa kantaa ja tiivistää sanottavansa mielenkiintoiseen muotoon. Helka tuo näkökulmansa esille todellisten esimerkkien ja tarinoiden kautta. Helka pystyy kiteyttämään vaikeatkin asiat yksinkertaiseksi.

Helka on oma aito itsensä, joka pistää itsensä täysillä peliin, heittäytyy ja saa kuulijat mukaan yhteiselle matkalle. Hän on virtuoosi puhumaan johtamisesta ja työelämästä. Helka uskaltaa ottaa kantaa ja antaa myös ratkaisuja.  Hän kertoo menestystarinoita ja myös niistä tapauksista kuin kaikki ei mennyt kuin strömsössä – niistähän opimme eniten!

Inhimillisyys on Helkan puheenvuoron punainen lanka. Onnistumiset ovat Helkan mielestä loppupeleissä aina kiinni ihmisistä ja heidän rohkeudestaan! Hän ottaa yleisön huomioon puheenvuorossaan, osallistaa kuulijat ottamaan kantaa ja saamaan mielenkiintoista keskustelua aikaan. Helka saa yleisönsä hurraamaan yhdessä ja jopa hyppäämään ilmaan.

Helkan energinen esitystapa tempaa mukaan eikä jätä ketään kylmäksi. Helkan supervoima on antaa ihmisille toivoa.  Kun puheenvuoro loppuu, ovat kuulijat saanet hetkeksi elämyksen, aikamatkan ajatusten galakseihin ja positiivista virtaa työhönsä. Helka voi vetää puheenvuorot sujuvasti myös englanniksi. Hän on toiminut myös tilaisuuden moderaattorina.

PUHEENVUOROJEN AIHEITA

Muutosjohtaminen ja uudistuminen

Ihminen muutoksen ytimessä – miten mahdollistaa muutos?

Työelämän megatrendeistä ja tulevaisuuden työ

Tekoäly ja robotiikka tulee. Kädet ja jalat häviävät, aivot säilyvät!

Robotiikka, tekoäly, algorytmit eivät ole mitään ilman ihmistä. Mitä digitalisaatio tarkoittaa ihmisen näkökulmasta? Miten työ muuttuu?

Vuorovaikutus ja asiakaskohtaaminen – persoona peliin asiakastyössä!

Asiakaskokemus – anna asiakkaan olla mielenkiintosi kohteena!

Luovuus ja kokeilukulttuuri – miten luovuus saadaan yrityksen kilpailutekijäksi?

Onnistu muutoksissa!

Diversiteetti on rikkaus – miten hyödyntää eri sukupolvien näkemystä?

Aito kohtaaminen – aitous korreloi auktoriteettiin. Miten olet aito ja kohtaat ihmisen arjessa?

Työyhteisön voima ja henki – miten rakennamme voittajajoukkeen?

#tulevaisuudentyö

#muutos

#inhimillisyys

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Helkalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!