Iida Mäkikallio

Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin, ihmisten välisiin suhteisiin ja motivaatioon erikoistunut psykologi, valmentaja ja puhuja.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Psykologian maisteri Iida Mäkikallio on valmentanut useiden vuosien ajan tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille. Puhujana hänet tunnetaan innostavuudestaan ja helposti lähestyttävästä esittämistavastaan haastaviin ja ajatuksia herättäviin teemoihin. Iida puhuu rohkeasti siitä, miksi tunneäly on välttämätön taito tulevaisuuden työelämässä ja millaisin keinoin sitä voidaan kehittää. Hänellä on laaja ymmärrys siitä, mistä psykologisesti turvallinen, rohkea, luottamuksen kulttuuri syntyy ja miten sitä voidaan tukea.

Iida haluaa auttaa ihmisiä matkalla kohti merkityksellistä elämää ja luoda maailmaa, jossa ihmiset rakastavat sitä mitä tekevät. Hän yhdistää ihmisosaamistaan laajempaan systeemiseen näkökulmaan organisaatioista ja soveltaa tieteellistä osaamistaan elävästi arkielämän tilanteisiin.

Erityisosaamisalueet:
+ tunneäly ja tunnetaidot
+ luottamus ja psykologinen turva
+ vuorovaikutus ja kommunikaatio
+ sisäinen motivaatio

IIDAN VALMENNUKSISTA SANOTTUA

“Erittäin innostunut positiivinen esiintyjä, oman alansa asiantuntija. Moneen asiaan vastauksia ja uusia ulottuvuuksia! Laittaa ajattelemaan. Valmennus ylitti odotukseni!“

“Erittäin inspiroiva esiintyjä ja kertoi vaikeistakin asioista mukavalla tavalla. Laittoi todella ajattelemaan työtä ja elämää laajemmin. Tunnistin itsessäni juuri niitä piirteitä, joita aamupäivän aikana käsiteltiin.”

“Innostava ja luonnollinen tapa esittää. Helposti ymmärrettäviä käytännön esimerkkejä arjesta.Hienoa nähdä noin luova ja innostunut ihminen työssään.”

“Iidan esiintyminen oli luontevaa ja innostavaa. Keskusteluissamme Iida osasi muuttaa suuntaa todella jouhevasti. Hän ei ollut liian kiinni omissa materiaaleissaan vaan eli mukana hetkessä, toisaalta johdatelleen jälleen takaisin aiheeseen. Todella vaikuttava valmennus!”

“Valmentajassa oli ihmeellinen/ uskomaton innostuneisuus, jota jäin ihan miettimään.”

“Parasta oli esimerkkien kautta asioiden selitys, ymmärrys siitä kuinka ihminen toimii luonnostaan.”

“Iidalla on aitoa ja syvää sydämen viisautta. Hän hahmottaa harvinaisen kirkkaasti ihmisen kokonaisuutena. Iidan ajattelussa yhdistyvät vahva usko ihmisen mielen mahdollisuuksiin sekä kriittinen ja systeemiälykäs tieteellinen tarkastelu. Iida valmentaa ja keskustelee yhtä aikaa sekä positiivisvirittyneesti että raakarehellisesti tavalla, joka puhuttelee jokaista. Hänellä on kyky avata uusia näkökulmia vaikeisiinkin asioihin, ja tällä tavalla mahdollistaa ajattelun kehittymisen ja henkisen kasvun valmennettavilleen. Jos minun pitäisi kuvailla Iidaa kolmella sanalla, ne olisivat läsnäolo, rakkaudellisuus ja viisaus.”
Sonja Strömsholm

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

PUHEENVUOROJEN AIHEITA

Tunneäly tulevaisuuden työssä

Luottamus ja psykologinen turva uudistumiskyvyn edellytyksenä

Palautuminen ja oman elinvoiman tukeminen

Sisäisen motivaation johtaminen

#tunnetaidot #tunneäly #rohkeus #luottamus #psykologinenturva #ihmissuhteet #sisäinenmotivaatio
“Iidan valmennukset ovat älykkäitä, kannustavia ja innostavia. Iidalla on taito soveltaa vankkaa tutkimustietoa haastaviin arki- ja työelämän tilanteisiin ja valmentaa kyvykkyyttä vastata niihin. Hän todella ilmentää sitä, mitä hän opettaa.”
Päivi Hytönen

Henkilöstöjohtaja, Kauniaisten kaupunki

”Iida’s training on emotional intelligence opened a “door of awareness” for myself and for the people around me, helping me to understand the main patterns through which we handle our emotions and providing me with ways to recognize them in daily interactions, eventually allowing me to adapt my behavior or communication to reach a better level of mutual understanding / collaboration at work and in life. I would definitely recommend her trainings.”
Nicolas Aubry

CTO, Schibsted Media Group

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Iidalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

tai kerro meille tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!