Jaakko Savolahti

Jaakko Savolahti auttaa ihmisiä elämään terveempää ja parempaa elämää, kokonaisvaltaisella otteella ja kahdeksan vuoden kokemuksella. Jaakon monipuolinen tausta sisältää muun muassa kiireisiä konsultin töitä, maajoukkuetason urheilua ja uupumisen liian ison kokonaiskuorman alla.

 

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Jaakolla on taustallaan oma kokemus uupumisesta liian suuren kokonaiskuorman alla. Uupumus ja siitä toipuminen opettivat hänelle valtavasti kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä.

Jaakko on entinen MM-tason urheilija, maajoukkueen kapteeni, konsultti ja seuravalmentaja. Vuonna 2012 tuulivoiman parissa työskennellyt tekniikan lisensiaatti teki urallaan täyskäännöksen. Siitä asti hän on pyrkinyt tuomaan hyvinvointia tukevat elämäntavat mahdollisimman monen ulottuville.

Jaakko on hyvinvointivalmentaja ja Tuottava Terveys -yrityksen perustaja.

Jaakolla on ainutlaatuisen monipuolinen työkalupakki. Hän yhdistää liikunta-alan, ravitsemuksen ja elintapavalmennuksen osaamisensa kokemuksiin, jotka syntyivät pitkän toimistotöissä tehdyn tekniikan lisensiaatin uran aikana. “Oikeissa töissä” tekemänsä uran takia Jaakko ymmärtää myös tietotyöläisen arjen haasteet.

Jaakko haluaa edistää ymmärrystä siitä, että henkilöstön hyvinvointi on oleellinen osa yrityksen kykyä tehdä tulosta. Hyvinvoiva, iloinen ja energinen henkilöstö on myös merkittävä rekrytointivaltti. Jaakko kannustaa ihmisiä löytämään ne arjen pienet tavat ja valinnat, jotka tuovat pysyviä muutoksia terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen.

Jaakko on valmentanut yritysjohtoa kohti parempaa suorituskykyä ja palautumista muun muassa MTV:llä, Reimalla ja HKL:llä.

Puhujana Jaakko on karismaattinen ja empaattinen. Hänen rento luennointityylinsä on helposti lähestyttävää ja vakuuttavaa.

Saimme Jaakon mukaan koko henkilöstön virkistyspäiväämme kokoilemaan kanssamme hyvinvoinnin rakennuspalikoita ja muistuttelemaan supertärkeästä palautumisesta arjenkin keskellä, harjoitusten kera. Jaakko on niin ammattilainen puhuja ja osaava valmentaja, että kriittinen joukkomme otti hänet heti omakseen. Lämpimästi suosittelen – yhtäkin palautetta lainaten: ”Jaakko on ihan pro!”
Sanna-Kaisa Niemelä

Henkilöstö- ja viestintäjohtaja, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

Jaakko piti asiakasillassamme hyvinvointiluennon, jossa käytiin selkeästi läpi mitä kiireisen yrittäjän pitäisi huomioida arjessaan oman jaksamisensa ylläpitämiseksi. Luento tarjosi tietoa ja konkreettisia, matalan kynnyksen toimenpidevinkkejä. Jaakon vahva asiantuntemus yhdistettynä rentoon luennointitapaan oli pidetty ja saimme paljon positiivista palautetta asiakkailtamme.”
Mira Merikanto

Tilitoimisto Sukkela

Jaakko sai nopeasti johdon ja päälliköiden luottamuksen ja hänestä tuli meille tärkeä yhteistyökumppani. Valmennusyhteistyö on jatkunut muiden projektien merkeissä.
Matts Hägg

henkilöstöpäällikkö, HKL

PUHEENAIHE-EHDOTUKSIA

Oman hyvinvoinnin johtaminen – Miksi minä uuvuin ja miten sinä voit välttää sen

Kokonaiskuorman hallinta – jaksamista töihin ja arkeen

Stressistä ja sen hallinnasta – Konkreettiset keinot arjen kuormituksen vähentämiseksi

Kauniita unia – Hyvät unet tuova työkalupakki

Liikunta – Arjen liikkeen supervoimat ja täsmätreenien teho

Energiaa ja jaksamista oikeasta ravinnosta

Keinot toteuttaa onnistunut muutos arjen kiireen keskellä

Tehokkaat työtavat ja ajanhallinta

#omanhyvinvoinninjohtaminen
#kokonaisvaltainenhyvinvointi
#uupumus
#suorituskyky
#palautuminen

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Jaakolle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!