Jaakko Tapaninen

Jaakko on innostava puhuja, journalisti, kirjailija, Image-lehden entinen päätoimittaja. Nyt hän rakentaa uusia viestinnän ratkaisuja verkostoituvaan ja digitalisoituvaan maailmaan Great Point yrityksessään.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio
Jaakko Tapaninen on innostava puhuja, journalisti, kirjailija ja liikkeenjohtaja. Hän on työskennellyt City- ja Image-lehtien päätoimittajana, perustanut ystävineen Nuorsuomalaisen Puolueen, kustantanut Harry Potter –kirjoja Tammessa, myynyt Billnäsin historiallisen ruukin ja johtanut kirkon mediayhtiö Kotimaata. Keväällä 2014 hän totesi, että perinteisen median murros on niin raju ja syvä, että tulevaisuutta on etsittävä sen ulkopuolelta. Hän palasi omaan yritykseensä Great Pointiin rakentaakseen uusia viestinnän ratkaisuja verkostoituvaan ja digitalisoituvaan maailmaan.

10xFinland

Jaakko Tapaninen kirjoitti kirjan 10xFinland yhdessä Marko Ahtisaaren kanssa, jossa median kansainvälisen nykytilan kartoittamisen ohella ehdotetaan kymmentä keinoa, joilla Suomelle voitaisiin rakentaa lupaavampi tulevaisuus. Tapaninen toimittaa myös aiheeseen liittyvää 10xFinland -podcastia, jossa keskusteluissa mukana “Suomen tulevaisuuden tekijät, näkijät ja etsijät”, kuten podcastin haastateltavia kuvaillaan.

Puheenaihe-ehdotuksia:

– Digimurros ja organisaatiot
– Muutokset ja mahdollisuudet

#10xFinland

#digitaalinenmurros

#muutoksenmahdollisuudet

Tutustu enemmän

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Jaakolle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!