Joni Jaakkola

Joni Jaakkola on Optimal Performance -yrityksen perustaja, voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija sekä hyvinvointialan yrittäjä. Joni on suosittu luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa. Hänen mukaansatempaava ja humoristinen tyylinsä puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin.

Keynotepuhuja Joni Jaakkola - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

Voimaharjoitteluvalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola on innostava luennoitsija ja tietokirjailija. Joni on myös suosittu ja aktiivinen some-vaikuttaja oivaltavan ja ihmisläheisen lähestymistapansa kautta. Hänen mukaansatempaava ja humoristinen tyylinsä puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin. 

Koko elämänsä aktiivisesti liikkunut, koulutukseltaan alunperin diplomi-insinööriksi itsensä lukenut Joni teki harrastuksistaan itselleen ammatin vuonna 2010. Tällöin hän perusti Optimal Performance -valmennusyrityksen vaimonsa, tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa. Vuonna 2015 valmennustoiminta laajentui Optimal Performance Center -voimaharjoittelukeskuksen muodossa Helsinkiin. Voimaharjoitteluvalmentajan koulutuksen lisäksi ympärivuotinen valmennusalan ammattitaidon kehittäminen kotimaassa ja ulkomailla on lähellä hänen sydäntään.

Jonin humoristinen ja jämäkkä mutta silti ihmisläheinen valmennusfilosofia tiivistyi yksiin kansiin syksyllä 2017 kun Tammen kustantama Väkevä elämä – Viisaampi mieli, vahvempi keho -tietokirja näki päivänvalonsa. Saman henkisiä suosittuja kolumneja Joni on kirjoittanut Ilmarisen sivuille (täällä) ja OP:n sivuille (täällä) sekä useisiin eri liikunta-alan julkaisuihin sekä ollut useasti haastateltavana ja asiantuntijana päivälehtien artikkeleissa (mm. täällä ja täällä).

Jonista on kasvanut luonteva ja viihdyttävä puhuja tapahtumaformaattiin katsomatta, kiitos 200+ luennon yrityksissä, valmennuksissa, messuilla ja seminaareissa sekä kolmen valmennuskauden MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman sisällä näytettävässä Duunikunto-ohjelmassa.

Huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ei jätä kuulijaa kylmäksi.

“Toivon, että voin välittää yleisölle oivalluksen siitä, että terveellinen ja hyvä elämä on tasapainon etsimistä itse kullekin merkityksellisten asioiden keskellä. Se on sekä – että, ei joko – tai -elämää. Ihan jokainen meistä voi elää täysipainoista elämää ja olla samaan aikaan fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa. Tämä edellyttää sitä, että opitaan ymmärtämään elämän voivan olla sekä terveellistä että rentoa, mutta järkevässä tasapainossa,” Joni tiivistää.

#terveelämä

#fyysinenhenkinen tasapaino

#motivaatio

#hyvinvointi

#TYÖHYVINVOINTI

 

Puheenaihe-ehdotuksia:

– Terveys, hyvinvointi ja suorituskyky arjen prioriteetiksi
– Sohvaperunasta aktiiviliikkujaksi 16 viikossa
– Unen, palautumisen ja stressinhallinnan kulmakivet
– Terveyttä, energistä arkea ja suorituskykyä tukevan ravinnon ja syömisen ydinasiat
– Työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen peruskivet
– Ravinto, treeni, palautuminen ja elämäntavat – syventävä oppimäärä
– Muu luento / workshop syventämään yllä olevia teemoja tai muutoin tarpeen mukaan

Joni vieraili VINCIT Talks -aamiaisellamme ja käsitteli sitä, miten terveydestä ja suorituskyvystä saadaan arjen prioriteetti ja miksi se on kannattavaa. Aikataulu oli piukka, mutta Joni hoiti homman napakasti, asiapitoisesti, käytännönläheisesti ja hauskastikin. Kohderyhmä koostui pääosin insinööritaustaisista miehistä, jotka olivat selvitelleet etukäteen, “ettei kyse nyt olisi vaan mistään hippihuuhaasta”. Joni sai jo heti luennon alkumetreiltä tämän keskimäärin melko kriittisen ja terveystietoisen yleisön mukaansa pohtimaan omalta kohdaltaan prioriteettejaan mukavalla huumorin sävyttämällä tyylillään. Palautteet olivat todella hyvät (kuulemma paras luento pitkään aikaan) ja suosittelemme lämpimästi Jonia hyvinvointiteemoissa valveutuneille kriittisillekin yleisöille!

Krista

Vincit

”Joni piti viihdyttävän ja käytännönläheisen esityksen hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Lennokas tyyli upposi yleisöön loistavasti.  Ei ollut jääräpäistä yhden koulukunnan oppien saarnaamista, vaan ilahduttavan inhimillistä ja joustavaa.  Jokaisen oli helppo poimia omaan arkeensa pieniä muutoksia, joilla hyvinvointi paranee.  Ruuhkavuosia elävän on vaikea löytää energiaa suureen elämäntaparemonttiin.”

Pia Ruusukivi

Director, Digital Development, Alma Talent

Joni lähestyi luennollaan hyvinvointia inspiroivasti ja kokonaisvaltaisesti. Uskon, että luento puhutteli eritaustaisia kuulijoita aina sohvaperunasta himoliikkujaan, sillä Joni ei turhaan monimutkaista aihetta, vaan esimerkit ja teoria elämänlaadun parantamisesta olivat helposti lähestyttäviä. Meidän porukalle ja käynnissä olevalle hyvinvointikampanjalle luento oli loistava kokonaisuus, josta jäi varmasti jokaiselle jotain konkreettista käteen ja ammennettavaa oman hyvinvoinnin kehittämiseksi.”

Salla Reinikainen

Talent Acquisition Specialist, Ubisoft RedLynx

“Jonin luento oli inspiroiva ja ajatuksia herättävä, luennolla tuli selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla meidän porukalle vinkkejä fiksumpaan elämiseen ja tekemiseen niin oman ajankäytön kuin tekemisen, treenaamisen ja ravinnonkin suhteen. Mieleen jäi konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä oman ajankäytön hallitsemiseen ja ravinnon ja liikkumisen merkitykseen omaan jaksamiseen niin arjessa kuin työelämässäkin. Jonin palveluita ja luentoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suosittelen kaikille jotka ovat kiinnostuneita selkokielellä ja elämään soveltuvin tavoin kerrotuista esimerkeistä ja vinkeistä sitä kohti kulkemiseen.”

Tero Vänninmaja

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy

“Kun vierailulle on tulossa pumpatun näköinen jäbä puhumaan hyvinvoinnista, odotusarvona on kuulla ehdottomuuksia ja korulauseita siitä, miten koko elämän suunnan voi muuttaa hetkessä jos vain haluaa tarpeeksi kovasti. Jonin puheenvuoro oli kaikkea muuta: kuulijat saivat konkreettisia ohjeita siihen miten voi lähteä tekemään pienin muutoksin parempia elintapoja heti huomenna ja miten sen päälle voi rakentaa hiljalleen uutta normaalia. Koko talk oli täynnä asiaa ja hän osasi pitää ilmapiirin rentona, vaikka moni arastelee liikuntaan, uneen ja ruokaan liittyviä aiheita.”

Elina Uutela

Product Manager, Icebreaker VC

Järjestimme elokuussa 2019 Alma median Next Level – myyntipäivät, joihin osallistui lähemmäs 150 almalaista ympäri Suomen. Halusimme tarjota osana ohjelmaa ihmisille työkaluja ja inspiraatiota omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin arjessa. Joni veti meille parin tunnin erittäin inspiroivan ja ajatuksia herättävän esityksen, sopivasti huumorilla höystettynä tietenkin. Hän oli osannut ottaa erittäin hyvin huomioon esityksessään sen, että kuulijajoukkoon mahtui kaikkea aktiiviurheilijan ja liikkumattomien välillä. Myös perinteiset kiireisen arjen ja työn mukanaan tuomat haasteet riittävän unen, ravinnon ja palautumisen osalta huomioitiin esityksessä hyvin. Joni myös perusteli asiat ja tarjosi konkreettisia työkaluja positiivisen muutoksen eteenpäin viemiseksi omassa arjessa.

Puheenvuoro herätti paljon keskustelua ja keräsi roppakaupalla kehuja. Moni totesikin jopa saaneensa herätyksen arjen jaksamisen prioriteetteihin liittyen. Suosittelen ehdottomasti Jonia puhumaan vastaaviin tilaisuuksiin. Esityksestä huokui tieto ja kokemus, mikä sai mustavalkoisuuden loistamaan poissaolollaan. Joni on myös erittäin vakuuttava ja hauska esiintyjä!”

Kirsi Haaksluoto

Asiakkuusjohtaja Alma Media

Lähetä viesti suoraan jonille

Voit tilata Jonin puhumaan teidän organisaatiollenne helposti: lähetä viesti allaolevalla lomakkeella, ja hän vastaa sinulle suoraan henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Joni Jaakkola - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!