Joni Jaakkola

Joni Jaakkola on Optimal Performance -yrityksen perustaja, voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija sekä hyvinvointialan yrittäjä. Joni on suosittu luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa. Hänen mukaansatempaava ja humoristinen tyylinsä puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin.

Keynotepuhuja Joni Jaakkola - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

Joni Jaakkola, voimaharjoitteluvalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä, on suosittu luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa. Hänen mukaansatempaava ja humoristinen tyylinsä puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin. Hän perusti Optimal Performance -valmennusyrityksen vaimonsa Kaisa Jaakkolan kanssa vuonna 2010. Hän toimii Optimal Performancen ja valmennuskeskus Optimal Performance Centerin toimitusjohtajana.

“Toivon, että voin välittää yleisölle oivalluksen siitä, että terveellinen ja hyvä elämä on tasapainon etsimistä itse kullekin merkityksellisten asioiden keskellä. Se on sekä – että, ei joko – tai -elämää. Ihan jokainen meistä voi elää täysipainoista elämää ja olla samaan aikaan fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa. Tämä edellyttää sitä, että opitaan ymmärtämään elämän voivan olla sekä terveellistä että rentoa, mutta järkevässä tasapainossa,” Joni tiivistää.

Joni vieraili VINCIT Talks -aamiaisellamme ja käsitteli sitä, miten terveydestä ja suorituskyvystä saadaan arjen prioriteetti ja miksi se on kannattavaa. Aikataulu oli piukka, mutta Joni hoiti homman napakasti, asiapitoisesti, käytännönläheisesti ja hauskastikin. Kohderyhmä koostui pääosin insinööritaustaisista miehistä, jotka olivat selvitelleet etukäteen, “ettei kyse nyt olisi vaan mistään hippihuuhaasta”. Joni sai jo heti luennon alkumetreiltä tämän keskimäärin melko kriittisen ja terveystietoisen yleisön mukaansa pohtimaan omalta kohdaltaan prioriteettejaan mukavalla huumorin sävyttämällä tyylillään. Palautteet olivat todella hyvät (kuulemma paras luento pitkään aikaan) ja suosittelemme lämpimästi Jonia hyvinvointiteemoissa valveutuneille kriittisillekin yleisöille!

Krista

Vincit

Puheenaihe-ehdotuksia:

– Terveys, hyvinvointi ja suorituskyky arjen prioriteetiksi
– Sohvaperunasta aktiiviliikkujaksi 16 viikossa
– Unen, palautumisen ja stressinhallinnan kulmakivet
– Terveyttä, energistä arkea ja suorituskykyä tukevan ravinnon ja syömisen ydinasiat
– Työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen peruskivet
– Ravinto, treeni, palautuminen ja elämäntavat – syventävä oppimäärä
– Muu luento / workshop syventämään yllä olevia teemoja tai muutoin tarpeen mukaan

#terveelämä

#fyysinenhenkinen tasapaino

#motivaatio

#hyvinvointi

 

Tutustu Joniin enemmän

Tammi julkaisi Jonin esikoiskirjan syksyllä 2017, “Väkevä elämä”. “Väkevä elämä – viisaampi mieli, vahvempi keho tarjoaa tuloksia tuottavat treeniohjeet, tasapainoisen tavan suhtautua syömiseen ja elämäntapoihin ja tiedon siitä, kuinka saat enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla. Kun oman elämän mielekkyys lisääntyy, syntyy myönteinen oravanpyörä – paremman ajattelun avulla voit synnyttää parempaa tekemistä ja saada elämästäsi enemmän irti. Joni Jaakkolan ohjeilla jokaisen on mahdollista lisätä fyysistä ja henkistä suorituskykyään ja jaksaa paremmin arjessa.”

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Jonille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Joni Jaakkola - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!