Jose Ahonen

Ajattele kuin mentalisti. Josen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Ajattele kuin mentalisti.

Jose Ahosen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi. 

“Kuinka ajatuksia luetaan” on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä.

Jose Ahonen kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. 

 
 

Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.

Matti Lehto

pääkouluttaja, Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö

Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!

Karoliina Ratia

Sosiaali- ja terveysministeriö

Mentalistijuontaja

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. “Juonnoissa teen myös vuorovaikutteisia mentalismi temppuja. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa.”

 

Minglaileva mentalisti

Jose liikkuu tilaisuudessa vieraiden joukossa minglaillen ja yllättäen mentalismi- ja taikuusihmeillä. Joltain katoaa hetkeksi kello ranteesta tai insinööriporukka miettii taipuvan lusikan mysteeriä vielä huomennakin. Samalla sosiaalisesti lahjakas Jose taikoo porukalle hyvää fiilistä ja kutsuu vieraat tervetulleeksi. Tyylikäs Icebreaker joka painuu mieleen.

 

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Tehokkaampaa vuorovaikuttamista, funktionaalista empatiaa.

Mentalistisia tekniikoita tavallisille ihmisille

Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?

Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?

Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?

Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?

Kuinka motivoida tehokkaasti?

#mikroilmeet

#kehonkieli

#psykologia

#vuorovaikutus

Jose Ahonen on kirjoittanut kirjan “Huijauksen Anatomia” yhdessä Pete Poskiparran kanssa. Mentalistit pureutuvat yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa huijauksen anatomiaan. Kirja sisältää lukuisia jännittäviä esimerkkejä aina pienimmistä baarihuijauksista miljardiluokan onnistuneisiin vedätyksiin.

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Joselle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!