JULIUS JANSSON

Julius Jansson on kokenut digitaalisen markkinoinnin tekijä, joka tuntee ajankohtaiset työkalut ja toimintatavat. 
Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Työskenneltyään yli vuosikymmenen Suomen parhaissa digimarkkinointi- ja mediatoimistoissa, lukuisia eri toimialoja edustavien yritysten kanssa Juliuksen työkalupakista löytyy paljon käytännönläheisiä vinkkejä ja näkemyksiä kaikille markkinoinnin ja viestinnän tekijöille.

 

Digitaalisen markkinoinnin tekijänä Julius on utelias ja käytännönläheinen käsityöläinen. Julius tuntee ajankohtaiset keinot, kanavat, toimintatavat – ja sen, mitä ihmiset internetissä tekevät. Näkemystä, esimerkkejä ja konkreettista koulutusta Julius tarjoaa kuulijoille käytännönläheisellä, rennolla ja humoristisellakin otteella.

Digitaalisessa markkinoinnissa Juliuksen leipälajeja ovat
● Google Ads: hakusanamainonta ja muut Googlen mainoskanavat
● Somemainonta: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn
● Hakukoneoptimointi
● Digimarkkinoinnin tulosten mittaaminen
● Digimarkkinointistrategioiden suunnittelu

Työskenneltyään yli 10 vuotta Suomen parhaissa digi- ja mediatoimistoissa Julius tuntee alan ja sen toimintatavat hyvin. Julius on utelias tarkkailija, joka osaa yhdistää digimarkkinoinnin keinot osaksi laajaa liiketoiminnan kokonaisuutta ja nykypäivän internetkulttuuria.

Nykyisin Julius työskentelee omassa yrityksessään Propeller Helsingissä.

PUHEENVUOROJEN AIHEITA

– Digimarkkinointi
– Sosiaalinen media
– Mainonta sosiaalisessa mediassa
– Hakukonemarkkinointi

#DIGIMARKKINOINTI

#SOME

#MARKKINOINTI

#SOMEMAINONTA

Julius is creative, highly-skilled and very caring person. He constantly brings in new ideas, and challenges the status quo in a positive manner. I have really enjoyed working with Julius, and I think having Julius in the team makes a huge difference.

Lähetä viesti suoraan JULIUKSELLE

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

tai kerro meille tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!