Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija (mm. Palaudu ja vahvistu), yrittäjä, jooga- ja mindfulness-ohjaaja CFM®, työhyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. 

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio
Kaisa Jaakkolan intohimona on hyödyntää työssään ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: ravitsemuksesta, liikkeestä, palautumisesta, mielestä ja ihmissuhteista. Kaisan tavaramerkkinä on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen jokaiselle kuulijalle ymmärrettävään muotoon – puhuttiinpa sitten hormoneista, palautumisesta ja stressin fysiologiasta tai elämäntapamuutoksen edellyttämästä arvojen pohdinnasta.

Kaisa on työskennellyt ravitsemus- ja hyvinvointialalla vuodesta 2007 ja luennoinut päätoimisesti vuodesta 2011. Kaisan luentotyyli on innostava, selkeä ja käytännönläheinen. Luennoillaan hän kannustaa kuulijoita keskittymään pieniin tapamuutoksiin yksi kerrallaan – ei tarvita valtavia elämäntaparemontteja yhdeltä istumalta, vaan pieniä, toistuvia muutoksia arjessa.

Ravitsemusluennoilla Kaisa pureutuu arjen vireystilan ja keskittymiskyvyn kohottamiseen paremman ravinnon avulla. Pidempiin luentoihin voidaan yhdistää myös smoothiedemo, jonka kautta kuulijat saavat herkullisen muistutuksen välipalojen tärkeydestä ja kasvisten virtaa tuovasta voimasta.

Palautumista ja stressinhallintaa Kaisa lähestyy luennoillaan niin fysiologian kuin myös palautumista edistävien elintapojen näkökulmasta. Kuulijat pääsevät pohtimaan, millaisia kuormitustekijöitä omaan arkeen kuuluu ja millaisilla käytännön toimilla omaa unta ja päiväaikaista palautumista voisi parantaa. Luentoihin ja valmennuksiin voidaan yhdistää Firstbeat-analyysi, jolla mitataan stressiä ja palautumista. Kaisa on käynyt myös kaksivuotisen mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksen ja ohjaa niin luentoja, kuin pidempiä mindfulness-koulutuskokonaisuuksia.

Kaisa omistaa miehensä Joni Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen Helsingissä. Optimal Performancen kautta Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet vuosien varrella yli 40 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia.

Luentoaiheita

  • Palaudu ja vahvistu / Palaudu paremmin
  • Virtaa työhön hyvästä ravinnosta
  • Pienillä hyvinvoinnin teoilla parempaan jaksamiseen
  • Mindfulness ja stressinhallinta
  • Nuku paremmin
  • Ymmärrä stressin kokonaiskuormaa ja ehkäise uupumus

#palautuminen

#hyvinvointi

#mindfulness

#ravinto

#motivaatio

Tutustu Kaisaan enemmän

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Kaisalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!