Karita Aaltonen

Syöpädiagnoosi, joka antoi Karitalle enintään vuoden elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen.

Karita Aaltonen haluaa tsempata ihmisiä löytämään omat vahvuudet sekä omassa henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässä.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Karita Aaltonen on kirjoittanut kirjan: Uskalla parantua – uskomaton tositarina toivosta ja mielen voimasta. “Mä en tiedä mitä sä teet, mutta jatka sitä mitä sä teet.” Näin totesi lääkäri Karitalle, kun tämä oli toipumassa parantumattomaksi luullusta aivosyövästä. Syöpädiagnoosi, joka antoi Karitalle enintään vuoden elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen.

Karita Aaltonen on hyvinvointivalmentaja, innostava ja inspiroiva esiintyjä ja puhuja. Karitan missio on tsempata ihmisiä löytämään omat vahvuudet sekä omassa henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässä. Hän inspiroi myös elämään omannäköistä, omien arvojen mukaista elämää ja saada muutkin loistamaan oman esimerkin kautta.

Luentojen lisäksi Karita tekee myös juontokeikkoja. Luentoihin hän pystyy yhdistämään esimerkiksi vihersmoothie-koulutuksen tai joogan.

En koskaan päässyt kertomaan teille todella, miksi olen käynyt Karitan luennoilla ja kursseilla niin usein. Syy on lopulta todella itsekäs. Haluan olla siinä samassa tilassa ja sellaisten ihmisten kanssa, jotka loistavat. Jotka inspiroivat omalla rohkeudellaan ja elämällään. Haluan hieroa itseeni sitä uskoa ja varmuutta, jotta minäkin näkisin sitä enemmän itsessäni.

Uusi, tasapainoinen ja hyvinvoiva minä

Uskalla parantua -luento: Karitan luennolla opimme käyttämään omaa sisäistä voimaamme, tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointimme ja unelmiemme eteen ja ennenkaikkea ottamaan itse vastuun omasta onnellisuudesta ja terveydestämme. Muutos tapahtuu oman pään sisällä. Luennon pohjalla on oma vahva ja koskettava tarina paranemisesta. Kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä! Karitan luennolla saa sekä itkeä että nauraa. Jokainen voi samaistua tähän uskomattomaan tarinaan oman elämän kipupisteiden kautta ja löytää oma sisäinen voima ja uskallus kohti omannäköistä elämää.

Dharma-code – Purpose of the soul, elämäntehtävä

Dharma-code luennolla kirkastetaan omaa elämäntehtävää sekä omaa paikkaa työyhteisössä että omassa elämässä. Jokaisen työyhteisön jäsenen hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää koko tiimin hyvinvoinnille. Mitkä ovat niitä asioita mitä ”sielu huutaa”? Mitkä taas niitä joista voit jo luopua? Tärkeinä on tasapaino. Luennolla kirkastetaan omia vahvuuksia, oman elämän arvoja ja tärkeimpiä asioita. Luento on pysähtyminen oman elämän äärelle. Tavoitteena on löytää ja hyödyntää omat vahvuudet niin että voi loistaa työssään ja elää omien arvojensa mukaista elämää. Kun työyhteisön jokainen yksilö voi hyvin, koko tiimi voi kukoistaa.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Uusi, tasapainoinen ja hyvinvoiva minä – hyvinvoiva ja tasapainoinen työntekijä levittää hyvää oloa koko tiimiin.

Uskalla parantua – löydä konkreettisia työkaluja oman itsesi loistoon!

#passion

#omanelämänitoimitusjohtaja

#findyourpassion

#kaikkionmahdollista

#youcandoit

#healing

#balance

#työhyvinvointi

#elämänarvot

#hyvinvoivatyöntekijä

Inspiroiva ja todella mukaansatempaava luento! Ihana Karita

Koskettavin luento ikinä! Tästä lähtee munkin uusi elämä.

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Karitalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!