Karoliina Jarenko

Karoliina Jarenkon erityisosaamista on sisäisen motivaation johtaminen, organisaatioiden uusiutumiskyky sekä itseohjautuvuuden vahvistaminen.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Karoliina Jarenko (VTM) tunnetaan uuden työn puuhanaisena. Hän on valmentanut ja konsultoinut lukuisia yrityksiä kehittämään kulttuuriaan itseohjautuvampaan, sisäisesti motivoituneempaan ja uudistumiskykyisempään suuntaan. Karoliinan valmennusten ja puheenvuorojen ytimessä on yrityskulttuurin ja johtamisjärjestelmien kehittäminen. Karoliina on myös yksi Filosofian Akatemian perustajista ja sparraa sitä ja useita muita uuden työn yrityksiä kasvuun. Hän uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka osaavat vahvistaa motivaatiota ja ohjata ihmiset kehittämään itseään ja työtään jatkuvasti uudelle tasolle. Kun ihmiset yhä itseohjautuvammin johtavat itse omaa työtään, jää johtajan tärkeimmiksi palveluiksi ison kuvan maalaaminen, innovaatioprosessien tukeminen sekä rakkaus. Puheissaan ja valmennuksissaan Karoliina Jarenko yhdistää vankkaa tutkimustietoa käytännön kokemuksiinsa organisaatioiden kehittämisestä. Hän puhuu ihmiskeskeisemmän, intohimoisemman ja uudistumiskykyisemmän työelämän puolesta oman mutkattoman ja energisen persoonansa kautta.

Valmennuksista ja puheenvuoroista sanottua

“Luento oli paras, mielenkiintoisin ja ajatuksia herättävin luento missä olen koskaan ollut. Suuret kiitokset!”

“Erinomainen ja asiantunteva ote asiaan. Innostava puhetyyli!”

“Jatka samaan malliin, sinua on mukava kuunnella”

“Esittäjällä erittäin positiivinen asenne aiheeseen, mikä tarttuu kuulijoihin”

Julkaisut

Karoliina Jarenkon ja Frank Martelan yhdessä kirjoittamat kirjat Draivi ja Itseohjautuvuus nostivat ensin sisäisen motivaation johtamisen ja sitten itseohjautuvan työkulttuurin suomalaisen työelämän kehittämisen keskiöön. Uusin Jenni Kankkusen kanssa kirjoitettu kirja keskittyy oman työuran kehittämiseen.

PUHEENAIHE-EHDOTUKSIA

Miten luodaan itseohjautuva organisaatio

Rakkaus on uudistumiskyvyn kulttuurinen edellytys

Voiko sisäistä motivaatiota johtaa

Esittäjällä erittäin postiiivinen asenne aiheeseen, mikä tarttuu kuulijoihin

#uusityö

#sisäinenmotivaatio

#johtaminen

#itseohjautuvuus

#hyväelämä

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Karoliinalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!