Katriina Valli

Katriina on tekoäly-yrittäjä jolla on yli 20 vuoden kokemus ATK-alasta. Katriina on eläväinen esiintyjä ja puhuu automaatiosta ja tekoälystä maanläheisesti, kokemusten kautta.

keynotepuhuja Katriina Valli

Katriina Valli on esiintynyt 17 vuotta puhujana sekä kansainvälisillä että paikallisilla areenoilla. “Nautin esiintymisestä ja se näkyy. Pidän siitä että yleisö osallistuu keskustellen ja kysellen.” 

Katriina puhuu teknisistä trendeistä hyvin maanläheisesti. Tekoäly on aihe joka nyt monia kiinnostaa ja ehkä jopa pelottaa, mutta Katriina puhuu teknisistä trendeistä hyvin maanläheisesti. Hänen yrityksensä tekee tekoälyratkaisuja ihan käytännössä, joten Katriina pystyy pelkkien teorioiden sijaan valaisemaan mitä tekoälyllä ihan oikeasti tällä hetkellä tehdään. Hänen taustansa tietoteknisellä alalla mahdollistaa myös sen, että hän pystyy puhumaan melkein aiheesta kuin aiheesta. “Olin 5 vuotta Gartnerin palveluksessa (VP of Research) joten kaikki IT ilmiöt on tullut koluttua läpi”. Katriina puhuu usein myös teknologian vaikutuksesta työyhteisöön ja käy läpi minkälaisia muutoksia tietotekniikka tuo työelämään.

Katriina on aktiivisesti mukana myös oppimisteknologiayrityksissä, sijoittajana, hallitusjäsenenä ja mahdollisesti kohta myös yrittäjänä. Hän puhuu myös teknologia-avusteisesta oppimisesta. 

 

Puhujana Katriina on energinen ja mukaansatempaava, ja hän pystyy muokkaamaan esityksen sisältöä yleisön mukaan vaikka paikan päällä. “Yksi esimerkki tästä oli tilaisuus jossa järjestäjä pyysi juuri ennen esityksen alkua että voinko pidentää 45 minuutin esityksen 1,5 tuntia kestäväksi – onnistui.”

  • Katriina esitti selkokielellä, mistä tekoälystä on kyse. Hän nosti esille myös tietoturva-asiat, joista robotiikan yhteydessä on mielestäni puhuttu liian vähän.
  • Herättelevä esitys, kiitos!
  • Hyvin ja käytännönläheisesti kerrottu asiasta, joka on muutoin vaikeatajuista ihmiselle, joka ei työskentele ATK:n kanssa 🙂
  • Mielenkiintoinen ja persoonallinen esiintyjä
  • Esiintyjä osasi asiansa.
Alma Talent yleisöpalautetta

Katriina Valli  She is available also for AI training and consulting in addition to providing top-class AI solutions and speeches.

PUHEENVUOROJEN TEEMOJA

Olipa kerran tekoäly – mitä se tarkoittaa käytännössä?

Tekoäly – uhka vai mahdollisuus?

Miten uudet teknologiatrendit vaikuttavat elämääsi tulevaisuudessa?

Digitalisaation uusi tuleminen

Ohjelmistorobotiikan porttiteoria

#AI #Tekoäly #keinoäly #ATK #energinen #mukaansatempaava #ymmärrettävä #lähestyttävä #yllättävä #Edtech #Edutech

Katriina Valli – tutustu enemmän

TiVi: IT-alan 100 vaikuttajaa

AI4Value.com

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Katriinalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

keynotepuhuja Katriina Valli

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!