Katriina Valli

Tekoälystrategi Katriina Valli on teknologiamurrosten eturintamassa jo yli 25 vuoden ajan työskennellyt IT-alan konkari, joka on keskittynyt erityisesti tekoälyyn viimeisten 10 vuoden ajan. Hän on eläväinen esiintyjä joka puhuu korkealentoisista teknologioista maanläheisesti.
 
keynotepuhuja Katriina Valli

Katriina Valli on aina kulkenut teknologiamurrosten aallonharjalla toimiessaan ATK-alalla eri rooleissa yli 25 vuotta.

Hän puhuu teknisistä trendeistä hyvin maanläheisesti ja hän pystyy pelkkien teorioiden sijaan valaisemaan mitä tekoälyllä tällä hetkellä tehdään, koska hänen yrityksensä tekee käytännössä tekoälyratkaisuja. Hän vetää myös pidempiä koulutuksia samoin kuin interaktiivisia työpajoja. Katriina puhuu usein myös teknologian vaikutuksesta työyhteisöön ja käy läpi minkälaisia muutoksia tietotekniikka tuo työelämään.

Teemoja joista Katriina puhuu:
– Tekoäly, sen käytännön hyödyntäminen
– Ohjelmistorobotiikka, sen käytännön hyödyntäminen
– Data governance
– Datan hallinta
– Tiedolla johtaminen
– Organisaation muutoksenhallinta, erityisesti mitä tulee teknologiamurroksiin
– Teknologioiden vaikutus yrityskulttuuriin
– Logistiikkaketjujen optimointi tekoälyn avulla
– Edistynyt data-analytiikka
– IoT ja teollisuuden automaatio

Puhujana Katriina on energinen ja mukaansatempaava, ja hän pystyy muokkaamaan esityksen sisältöä yleisön mukaan vaikka paikan päällä. “Yksi esimerkki tästä oli tilaisuus jossa järjestäjä pyysi juuri ennen esityksen alkua että voinko pidentää 45 minuutin esityksen 1,5 tuntia kestäväksi – onnistui.”

Viekö tekoäly työpaikat? Tekoäly vaikuttaa monin tavoin arkeemme, ja me myös itse koulutamme tekoälyä. Asiantuntija Katriina Valli kertoo YLE:n 8 minuuttia ohjelmassa, että tekoäly sekä tuhoaa että luo työpaikkoja. 

 

DNA:lle tehdyssä videossa Katriina Valli puhuu, miten IoT muuttaa työelämää lähivuosina:

Katriina Valli puhuu myös ohjelmistorobotiikasta (Robotic Process Automation, RPA), joka tarjoaa organisaatioille nopean ja matalan kynnyksen ratkaisun prosessiautomaatioon. Kehitys ei kuitenkaan pysähdy tähän. Kun ohjelmistorobotiikkaan yhdistetään muita teknologioita alkavat jo itsessään merkittävät hyödyt kasvaa entisestään.

Katriina Valli  She is available also for AI training and consulting in addition to providing top-class AI solutions and speeches.

PUHEENVUOROJEN TEEMOJA

– Tekoälyn myytinmurtaminen
– Ohjelmistorobotti työkaverina
– Olet vain yhtä hyvä kuin datasi laatu
– Miten viedä teknologiamuutos organisaatioosi hallitusti
– Tiedollajohtamisen avulla parempaan tulokseen
– Tiedon muuttaminen konkreettiseksi tulovirraksi
– Datamallin luominen tekoälyn avulla
– Myyntiorganisaation muutosjohtaminen teknologiayrityksissä

#tekoäly #teknologiamurros #digitalisaatio #käytännöllisyys #ohjelmistorobotiikka #RPA #muutosjohtaminen #tiedollajohtaminen #tietoyhteiskunta #logistiikka #myynninohjaus #myynninmurros #AI #ihminenjateknologia

  • Katriina esitti selkokielellä, mistä tekoälystä on kyse. Hän nosti esille myös tietoturva-asiat, joista robotiikan yhteydessä on mielestäni puhuttu liian vähän.
  • Herättelevä esitys, kiitos!
  • Hyvin ja käytännönläheisesti kerrottu asiasta, joka on muutoin vaikeatajuista ihmiselle, joka ei työskentele ATK:n kanssa 🙂
  • Mielenkiintoinen ja persoonallinen esiintyjä
  • Esiintyjä osasi asiansa.
Alma Talent yleisöpalautetta

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Katriinalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

keynotepuhuja Katriina Valli

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!