Kimmo Rönkä

Tulevaisuuden asumisen asiantuntija ja yhteisöllisen asumisen keskeinen kehittäjä Kimmo Rönkä – luova moniajattelija tapahtumaasi.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Kimmo Rönkä on kokenut tulevaisuuden asumisen sekä kaupunkiympäristöjen kehittäjä. Asumisen tulevaisuus on ollut Kimmo Röngän kestoaihe lähes koko hänen työuransa ajan, ja hän on jo vuosien ajan toiminut yhteisöllisen asumisen keskeisenä kehittäjänä. “Elämme nyt hyvin mielenkiintoista aikaa, jolloin vanhat toimialat ja ansaintalogiikat murtuvat, uudet trendit siirtyvät maailmalta vauhdilla käytäntöön ja käyttäjät-kuluttajat-asiakkaat-asukkaat kokemuksineen ovat menestyvän liiketoiminnan ytimessä.” 

Startupin sielu kaikille yrityksille

Kun siirrymme kaupunkiasumisessa palveluihin, muutos tulee olemaan vähintään yhtä suuri kuin viime vuosisadan alkupuolella, kun kaupunkitaloihin tuli sisävessa ja lämmin juokseva vesi, ennusti Kimmo Rönkä Asuntomarkkinat 2018 -tapahtumassa. Palvelutalouteen astuminen edellyttää Röngän mukaan yritykseltä aivan uudenlaista halua ja kykyä mennä asiakkaan lähelle, ennakoida hänen toiveensa ja joustaa niiden mukaan. Tämän osaava yritys pärjää. Kun kysymys on asumisesta, asiakas on asukas. Hänen elämistään helpottavat palvelut kuuluvat vuokraan ja vähitellen koko eläminen muuttuu palveluksi. “Kaikilla yrityksillä pitäisi olla start-upin sielu”, Rönkä peräänkuuluttaa.

 

PUHEENAIHE-EHDOTUKSIA

Tulevaisuuden kaupunkiasuminen

Innovatiivista ajattelua asumiseen

Kaupunkiasumisen uusi normaali

Kaikilla yrityksillä pitäisi olla start-upin sielu. Kaikkien pitää etsiä uutta tekemisen tapaa, sellaista, jota ei ole ennen tehty tai nähty.

#tulevaisuuden asuminen

#kaupunkiasuminen

#uusinormaali

#yhteisöllisyys

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Kimmolle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!