Lorenz Backman

Esiintymisen monipuolinen ammattilainen, teatteritaiteen maisteri Lorenz Backman tunnetaan juontajana, näyttelijänä ja mielenvalmentajana. Hän on myös Pelasta muistisairas ry:n toiminnanjohtaja.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Teatteritaiteen maisteri Lorenz Backman on monipuolinen ja karismaattinen esiintymisen ammattilainen.  Hän on ilahduttanut suomalaisia monissa TV-ohjelmissa (Kesäterassi, Huuma, Talent, Biisikärpänen, Mitä tuli tehtyä, Backman vs. Backman) ja toiminut juontajana lukuisissa tapahtumissa.  Hän on käynyt läpi monia esiintymisrohkeuden ja itsetuntemuksen opintoja ja luennoissaan hän käyttää materiaalina avoimesti omia kokemuksiaan ja kasvuprosessiaan. Juontajana hän saa yleisön kuin yleisön viihtymään.

Sanaton viestintä

Sanattoman viestinnän valmennuksissa Lorenz käsittelee esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Millaisella kehonkielellä pääset parhaaseen tulokseen? Miten rakennat luottamuksen ja saat asiakkaan pitämään sinusta ja tuotteesta. Miten saat asiakkaan sitoutettua ja tuomaan lisää asiakkaita. Mistä tiedät, että asiakas ei aio ostaa, tai tulla takaisin, vaikka hän sanoo niin. Millä keinoilla lisäät asiakkaan läsnäoloa niin, että hän on keskittynyt vain sinuun ja tuotteeseen.

Esiintymiskarisma – valovoimainen ihmismagneetti

Lorenz kouluttaa myös löytämään ja tuomaan esiin oman karismansa. Näissä luennoissa hän käsittelee mm. kysymyksiä mitä karisma on ja miksi se vaikuttaa niin voimakkaasti muihin ihmisiin, sekä mistä karismaattinen puhetapa ja kehonkieli rakentuu. Hän auttaa kuulijoita tiedostamaan, miten saavuttaa karimaattinen mielentila ollakseen ihmeellinen ihmismagneetti.

Esiintymisjännityksestä eroon

Lorenz on kokenut itse aikaisemmin esiintymispelkoa, nykyään hän auttaa valmennuksissaan muita pääsemään eroon jännityksestä. Hän käy tätä läpi mm. selittämällä mitä kehossa ja aivoissa tapahtuu kun jännität ja miten tämän reaktion saa kytkettyä pois päältä. Lorenz tarjoaa myös laajan tekniikkavalikoiman erilaisiin jännitystilanteisiin, joiden avulla opit muuttamaan suhtautumistasi haastaviin ihmisiin ja tilanteisiin säilyttääksesi luovan rentouden tilan.

Lorenz puhuu myös kuinka itsevarmuus saadaan nostettua ennen haastavaa tilannetta, ja kuinka mielenhallinnan helpoimpien ja tehokkaimpien tekniikoiden avulla käytössäsi on aina halutessasi paras versio itsestäsi.

Muistisairaiden puolestapuhuja

Lorenz Backman toimii myös Pelasta muistisairas ry:n toiminnanjohtajana. Yhdistys auttaa muistisairaita ja heidän omaisiaan esimerkiksi tukemalla ja neuvomalla sekä tekemällä heidän kanssaan yhdessä erilaisia asioita. Backman pyydettiin alun perin yhdistyksen vapaaehtoistyöhön mukaan. Hänellä on myös omakohtaista kokemusta muistiongelmista. “Minulle on jäänyt loppuunpalamisen ja burnouttien seurauksena muistiongelmia, jotka nousevat varsinkin stressiaikoina pintaan. Se on aika huomattavaa. Koin asian läheiseksi itselleni ja lähdin mukaan. Pelkkä auttaminen ja läsnäolo on tullut minulle tärkeäksi,” Backman kertoo.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Sanattoman viestinnän judomestari

Esiintymisjännityksestä eroon

Voiko kuka tahansa olla menestyjä?

Kuinka kohdata yleisö ja tuntemattomat ihmiset rohkeasti omana itsenäni

Miten jaksaisin paremmin töissä?

Kuka tahansa voi olla menestyjä, jos vain haluaa ja on valmis tekemään töitä sen eteen. Pitää vain olla nälkää ja himoa tarpeeksi. Jotta pääsisit helpommalla kuin minä, haluan auttaa sinua onnistumaan ja löytämään sisäiset voimavarasi, jotta sinulla olisi aina käytössään paras versio itsestäsi.
Lorenz Backman

#esiintymisjännitys

#esiintymiskarisma

#parhaatpuoletesiin

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Lorenz Backmanille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!