Mika D. Rubanovitsch

Yksi Suomen menestyneimmistä myyntivalmentajista ja -kirjailijoista, sparraaja, Johtajatiimin omistaja ja Myyntikapinan lipunkantaja, joka tarjoaa asiakkailleen korkean profiilin esimies- ja myyntitaitovalmennuksia ja konsultointia.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Mika D. Rubanovitsch (”Ruba”) tarjoaa korkean profiilin myyntitaitovalmennuksia, joissa yli 20 vuoden tuoma kokemus, prosessiosaaminen ja todennettu vaikuttavuus korostuvat. Ruba valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska handelshögskolanista ennätysajassa, 21-vuotiaana. Sittemmin Ruba on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Ruba on saanut kiitosta innostavana, asiansa osaavana valmentajana ja konsulttina. Hän valmentaa ja puhuu sujuvasti suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Ennen ryhtymistään yrittäjäksi vuonna 2001 Ruba ehti toimia muun muassa online hotellivarausjärjestelmätoimittaja Hotelzon International Oy:n toimitusjohtajana, internetkauppa LetsBuyIt.com -yhtiön Euroopan kategoriajohtajana sekä myynti- ja kehitystehtävissä Tamrockilla, Luhdalla ja Tiedolla. Hän on työnsä puolesta asunut Chicagossa, Lyonissa, Tukholmassa ja Pariisissa. Omistamansa yrityksen, Johtajatiimin asiakkaita ovat oman alansa edelläkävijäyritykset tai haastajayritykset.

Johtajatiimi on valmentanut menestyksekkäästi jo kymmeniä tuhansia myyjiä ja myynnin esimiehiä sekä konsultoinut yrityksiä myynnin tehostamisessa. Ruba on kirjoittanut yhdessä kollegoidensa kanssa kahdeksan menestysteosta, joita on tähän mennessä maailmalla yhteensä jo yli 51 000 kappaletta ääni- ja e-kirjat mukaanlukien. Uutuuskirja, Ruban 9. menestysteos “STOP-myynti: pysähdy myymään” ilmestyy huhtikuussa 2019.

Mika D. Rubanovitsch toimii kuten opettaa ja yhteistyö on loistavaa. Ruballa on harvinainen kyky saada myyjät innostumaan myyntityöstä ja esimiehet johtamisesta. Hän onnistuu viemään opit käytäntöön ja muuttamaan ihmisten toimintatapoja. Yhteistyön ansiosta olemme saaneet aikaan huikeita tuloksia.

Rami Mäkinen

OP Ryhmä

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

“Ostovallankumouksesta Myyntikapinaan – oletko valmis?”
“STOP-myynti: pysähdy myymään”
Sales Riot: are you ready?

#myynti

#sales

#myynninjohtaminen

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön puhujalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!