MIKKO EEROLA

Inspiroiva, kansainvälinen keynotepuhuja digitalisaation liike­toiminta­mahdol­lisuuk­sista. Yksi Lohkoketjut – tiekartta päättäjille tietokirjan kirjoittajista.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Mikko Eerola on kansainvälinen keynotepuhuja sekä tietokirjailija digitalisaation liiketoimintamahdollisuuksista. Hän on yksi tietokirjan “Lohkoketju: Tiekartta päättäjille” (Alma Talent 2019) kirjoittajista. Yrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti, toiminut johtajana kasvu- ja suuryrityksissä Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Lohkoketju – tiekartta päättäjille

Lohkoketjusta on povattu internetin kaltaista mullistusta, joka vaikuttaa tulevaisuudessa lähes kaikkeen tekemiseen. Lohkoketjut ovat tulleet jäädäkseen. Jokaisen yrityksen, oppilaitoksen ja julkishallinnon toimijan tulisi tutustua aiheeseen ja pohtia omia edellytyksiään hyödyntää teknologiaa tai valmistautua tulevaan muutokseen.

Kirjassa käydään kansantajuisesti läpi, mistä lohkoketjuvallankumouksessa on kyse ja miksi lohkoketjuteknologialla saattaa olla niin merkittävä muutosvoima. “Lohkoketju – Tiekartta päättäjille ilmestyikin todella sopivaan aikaan. Se antaa oivat keinot ymmärtää yhtä digitalisoituvan yhteiskunnan tärkeimmistä työkaluista.” -Talouselämä

PUHEENVUOROJEN AIHEITA

Digitalisaation seuraava aalto: mitä lohkoketjut, tekoäly ja alustatalous mahdollistavat

Teknologialla läpinäkyvyyttä toimitusketjuihin: miten vastata kuluttajaodotuksiin alkuperästä ja vastuullisuudesta.

#lohkoketju #digitalisaatio #alustatalous #vastuullisuus #asiakaskeskeisyys

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön puhujalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!