Minna Tervo

Liikuntafysiologi Minna Tervo on kuormittumisen ja palautumisen asiantuntija ja digitaalisen hyvinvointivalmennuksen ensimmäisiä kehittäjiä maailmassa. Innostavana esiintyjänä pidetty tohtori Tervo pitää kuulijat otteessaan ja on tunnettu tieteen popularisoija.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Liikuntafysiologi, liikuntatieteiden tohtori Minna Tervo on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja digitaalisen hyvinvointivalmennukseen uranuurtaja, joka hyödyntää koulutuksissa, seminaareissa ja valmennuksissaan alan uusinta tutkimustietoa.

Minna Tervo on kysytty esiintyjä eri asiantuntijaseminaareissa, ja hän on kirjoittanut väitöskirjansa lisäksi useita lehtiartikkeleja ja tiedejulkaisuita. Hän omaa laajan kokemuksen niin urheilijana, valmentajana, opettajana ja tutkijana, kuin myös yrittäjänä nykykyisessä päätoimessaan Digiterveys.fi:ssa. Kiinnostuksen keskiössä on aina ollut kuormittumisen ja palautumisen hallinta. Tiedämme kyllä mitä tehdä, mutta kuinka löytää selkeät keinot sekä sisäinen motivaatio itsestä huolehtimiseen? Näitä motivaattoreita kokonaisvaltainen hyvinvointi yhdistää.

Savolaistaustansa ansiosta tällä tohtorilla on lupsakka ote hyvinvointiin, vaikkakin vastuu omasta hyvinvoinnista jää kuulijalle.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Vireyden Eväät
Kokonaisvaltainen hyvinvointi – mitä se on?
Kuormittumisen ja palautumisen hallinta, digitaalisuutta hyödyntäen
Elämänhallinta ja hyvinvointi: kuormittumisen ja palautumisen aakkoset
Ylikuormitus, stressi, burnout, loppuunpalaminen – tunne ja tunnusta itsesi ja vältä karikko
Johtajan jaksaminen
Työkyky ja hyvinvointi
Urheilijan ravintovalmennus
Liikunta ja ravitsemus

#hyvinvointi

#stressi

#kuormittuminen

#palautuminen

#ravitsemus

#liikunta

#painonhallinta

#uni

#työkyky

#työhyvinvointi

#urheiluravitsemus

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön puhujalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Minna Tervo

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!