Niina Ratsula

Tietokirjailija, valmentaja Niina Ratsulan missiona on edistää kestäviä bisnesetiikan käytäntöjä, oikein toimimisen kulttuuria ja arvojen mukaista johtamista.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio
Toimitusjohtajien pikapotkut, vallan ja aseman väärinkäyttö, syrjintäväitteet, #metoo, rahanpesuskandaalit, ja lista jatkuu – bisnesetiikan kysymykset ovat edessämme päivittäin. Mitä voisimme oppia näistä ja varmistaa, että oma toimintamme on päivänvalon kestävää?

Näihin kysymyksiin Niina johdattelee kuulijansa tarinankerronnan, yritysmaailman esimerkkien, tutkimustulosten ja vankan käytännön kokemuksen kautta. Niina on innostava ja monipuolinen esiintyjä, jonka puheenvuoroista paistaa läpi intohimoinen suhtautuminen aiheeseen. Niina haastaa kuulijansa näkemään yritysetiikan kaikki harmaan sävyt ihmisten päivittäisten tekojen, ei paperille kirjoitettujen julkilausumien kautta.

Niina Ratsulalla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus kansainvälisistä bisnesetiikan ja compliancen kehittämis- ja johtotehtävistä Nokian ja Kemiran palveluksessa. Syksystä 2018 lähtien Niina on auttanut suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eettisten ja compliance -käytäntöjen kehittämisessä perustamansa Code of Conduct Companyn asiantuntijana.

Todella hieno esitys tänään Tampere-talossa. Asiat koskevat oikeastaan kaikkia organisaatioita koosta riippumatta. Esitys antoi paljon ajateltavaa.

Esitys veti sanattomaksi ja antoi paljon syytä katsoa peiliin ja miettiä omaa johtamistyyliäni.

Niina osaa esittää laajan aiheen inhimillisesti, ymmärrettävästi ja innostavasti, elävän elämän esimerkkejä unohtamatta.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Miten johtajat edistävät (ja tuhoavat) eettistä yrityskulttuuria?

Yritysskandaalit – voisiko sellainen tapahtua meille ja miten sen voisi ehkäistä?

Johdatko arvojen mukaisesti – myös vaikeissa johtamistilanteissa?

Onko Suomessa korruptiota?

Oikein toimimisen kulttuuri – paras vakuutus maineriskille

#bisnes­etiikka

#arvo­johtaminen

#oikein­toimi­misen­kulttuuri

#yritys­skan­daalit

#maine­riski

#compliance

#business­ethics

#johtajan­etiikka

#yritys­kulttuuri

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Niinalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!