Niko Kivelä

Stand up -koomikko Niko Kivelä on yksi Suomen suosituimpia artisteja. Puhujana yllättävä, helposti lähestyttävä ja inspiroiva.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Miten lähestytään ihmistä ja mikä siinä kaikessa pelottaa. Tämä on yksi suosituimmista aiheista, joita esiintymisen ammattilainen Niko Kivelä käsittelee yritysluennoissaan. Nikon suurin vahvuus yrityskeikoilla on hänen tilannetajunsa, tilanteeseen sopeutuminen. 

Niko Kivelä on tehnyt stand-upia vuodesta 2001 ja hän on yksi Suomen tunnetuimmista stand-up koomikoista. Kivelä on ollut yrittäjä 20 vuotta ja esiintyjä kohta 30 vuotta. Nikolla on monia puheenaiheita, joista hän voi tilaisuuden aihepiiristä riippuen puhua: kaupanteosta, ihmisten kohtaamisista, kuinka nollautua – ja kuinka menestyä. Hän puhuu mielellään mm. yrittäjyydestä ja miten hänestä tuli yrittäjä, tai mitä hänen komiikkansa takana on, mitä hän on nähnyt ja kokenut. Nikolla on kokemusta ja tarinoita, joihin jokainen voi samaistua. 

 

Niko Kivelä on hauska. Viiltävän hauska. Yrityskeikoilla pitää olla myös vankkumaton tilannetaju ja Kivelällä se on Suomen paras!

Janne Kataja

Uusimpana aluevaltauksenaan Niko Kivelä yhdistää stand upin ja rockin uuden yhtyeensä Niko Kivelä Kommunikaation kanssa: stand up -tarinoita raskaan rockin poljennon sävyttäminä. Yhtyeen tekstit perustuvat Nikon huumoriin, mutta esiintymiset ovat rock-keikkoja, jotka yhdistävät stand upin ja rockin. Keväällä 2022 alkavilla keikoilla Niko kertoo tarinan, jonka jälkeen yhtye soittaa siitä biisin. 

Näyttelijä
Ääninäyttelijä
Radio-juontaja
Radio-tuottaja
TV-juontaja
TV-käsikirjoittaja
Matkailuyrittäjä

PUHEENAIHEITA

Yrittäjyys

Komiikka

#ilopuhua

#minullaontarina

#standup

#standupkoomikko

#parastunti

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Nikolle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!