Paula Savonen

Energinen ja empaattinen Kempowerin viestintäjohtaja Paula Savonen on sähköautoalan ja latausverkostojen vahva asiantuntija. Hän on myös sidosryhmätyön ja  B2B-markkinoinnin ammattilainen ja puhuu sisältöstrategian merkityksestä yrityksille.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Sisältöstrategian ja SÄHKÖAUTOILUN ammattilainen

Kempowerin viestintäjohtaja Paula Savosella on vahva kokemus sähköautoalasta.  Jo ennen nykyistä tehtäväänsä Paula kirjoitti sähköautoilusta yksityishenkilön näkökulmasta blogissaan Liikun sähköllä. Paula Savonen on kokenut ja pidetty esiintyjä joka puhuu sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.
 
Paula on työskennellyt yli 15 vuotta teollisuudessa erilaisissa kansainvälisissä viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä Suomessa ja Yhdysvalloissa. Sisältöstrategina hän on vastannut palkituista digitaalisista projekteista ja tarinoista niiden takana.  
“Vastuullisuus on lähellä sydäntäni. Olen opiskellut metsä- ja ympäristöekonomiaa ja tehnyt töitä luonnonvarojen hyödyntämiseen liittyvien vastuullisuusasioiden parissa.”

Monipuolinen fasilitoija ja juontaja

Paula on ollut keynotepuhujana Tallinnan markkinointiviikolla ja juontanut mm. MMA:n Myyntibattlen. Paula on fasilitoinut lähes viikoittain työpajoja kansainvälisille teollisuusyrityksille.

“Olen saanut mahdollisuuden juontaa lukuisia tilaisuuksia suomeksi ja englanniksi – emännöinyt iltatilaisuuksia, pitchannut Slushin lavalla ja myynyt uusia ideoita pörssiyhtiöiden johdolle.”

 

#sisältöstrategia

#sähköautot

#metsäteollisuus

I’ve been impressed of Paula’s energy and ability to create innovative ideas. She is a living proof of how positive thinking leads to achieving better results. Love working with her!

Satu Maaranen

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Paulalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Paula Savonen

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!