Pauliina Grym

Pauliina Grym tarjoaa raikkaita ja virkistäviä näkökulmia populaarikulttuuriin, historiaan ja vaikkapa autoiluun viihdyttävällä tiedon ja huumorin yhdistelmällä ja juontaa tilaisuutesi radiotoimittajan ammattitaidolla.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Helsinkiläinen Pauliina Grym (1977) on rakentava feministi. Maailmaa uteliaana seuraava skeptikko uskoo, että entistä parempi ja tasa-arvoisempi maailma rakennetaan yhdessä tieteellisiin faktoihin eikä tunteisiin nojaten.

LÄSNÄOLOA JA OIVALLUKSIA JUURI SINUN TARPEISIISI

New Yorkissa asunut terävä ajattelija ja hurmaava puhuja on erikoistunut kulttuuriin, mediaan, yhteisöllisyyteen ja markkinointiin. Päivätyönään suoraa kulttuurin radio-ohjelmaa vetävä Grym on juontanut lukuisia yleisötapahtumia megafestari Sonispheresta Radio Cityn hautajaisiin ja Toyota-liikkeen avajaisiin. Hänen äänensä on tuttu paitsi Yle Radio 1:stä myös Radio Cityn, Novan ja monen paikallisradion taajuudelta.

Terävä kohderyhmäajattelu on perua paitsi viestintätoimisto- myös toimittajavuosista. Kirjoittavana toimittajana aloittanut KOURA-palkittu ammattilainen jäsentää puhuessaan maailman tarkasti ja osuvasti. Sivistynyt ja hauska esiintyjä räätälöi keynote-puheen tilaisuuteesi, vetää paneelisi ja juontaa tapahtumasi.

USKALLA MOKATA, OTA RISKEJÄ!

Pauliina Grym haluaa haastaa sinut tekemään asioita, joita et vielä osaa. Hän kiusaa itseään jatkuvasti töissä heittäytyessään vetämään suoria radiolähetyksiä itselleen vieraista aiheista ja vapaa-ajalla uusien liikuntalajien avulla. Kolme vasenta jalkaa tekevät esimerkiksi tanssitunneista hyvin mielenkiintosia, mutta mukavuusalueen ulkopuolelle, ja omalle jalalle astuminen parantavat kykyä kohdata vastoinkäymiset ja kääntää ne voitoksi. Viimeaikaisiin saavutuksiin kuuluu Ratkaise REDI -kilpailun voitto.

PUHEENVUOROJEN TEEMOJA

  • Hyvä podcast imaisee mukaansa, mutta miten niitä tehdään?
  • Amerikkalainen tippikulttuuri on epätasa-arvoinen, mutta parantaisiko se palvelua Suomessa?
  • Kun nainen puhuu horoskoopeista, tasa-arvoon sattuu
  • Pomoa on helppo haukkua, mutta miten minä voisin olla parempi työntekijä?
  • Sijaisloukkaantumisessakin on riskinsä
  • Yritys, varo virtue signalingin sudenkuoppia!

#media
#kulttuuri
#kohtaaminen
#kehittäminen
#ymmärrys
#yhteistyö
#tasa-arvo
#rohkeus
#uskallus
#yhteiskunta
#faktuaalinenfeminismi
#radio

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Pauliinalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!