Pauliina Seppälä

Pauliina Seppälä on osallistamisen, yhteiskunnan, some-viestinnän ja co-creation-ajattelun asiantuntija, jonka tunnetuimpia hankkeita ovat Mesenaatti.me, Yhteismaa, Siivouspäivä ja Citymaalaiset

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Laaja-alainen luova ajattelija ja visionääri.

Pauliina Seppälä on osallistumisen yhteiskunnan, some-viestinnän ja co-creation-ajattelun asiantuntija, joka ei vain ajattele ja puhu vaan myös muuttaa maailmaa teoillaan. Hän on opiskellut kauppatieteitä, yhteiskuntatieteitä ja taidemaalaamista. Hän on yksi Suomen isoimman joukkorahoituspalvelu Mesenaatti.me:n sekä useista digitaalisista ja yhteisöllisistä hankkeista tunnetun Yhteismaan perustajista. Nyt samalla tiimillä on myös osallisuuden rakentamisessa auttava Aktionist-toimisto.

Sosiaaliset innovaatiot osaamisen ytimessä

Yhteismaan kierrätyskarnevaali Siivouspäivä ja naapurustojen sosiaalinen media Nappi Naapuri ovat palkittuja sosiaalisia innovaatioita. Pauliina Seppälä on valittu vuoden yhteiskuntatieteilijäksi 2016 sekä Kauppalehden listauksessa vuoden 100 vaikutusvaltaisimman suomalaisen joukkoon 2015.

Citymaalaiset maaseudun uudistajina

Pauliina Seppälä on osa kolmen hengen Citymaalaiset-työryhmää. Tutkijan, yhteiskuntatieteilijän ja brändistrategin ryhmä uskoo yhä useamman haluavan asua sekä maalla että kaupungissa, ja he luovat tälle joukolle ratkaisuja yhdessä kuntien ja muiden instituutioiden kanssa.

Yritysmaailma tarvitsee yhteiskuntatieteilijöitä

“Seppälän mukaan yhteiskuntatieteilijät ovat aktiivisia keskustelijoita sosiaalisessa mediassa. Silti vieläkin on varaa parantaa niin osallistumisen kuin itsekriittisyydestä luopumisenkin saralla. ”Yhteiskuntatieteilijät ovat sosiaalisuuden asiantuntijoita, joiden pitäisi olla uudessa digitaalisessa sosiaalisuudessa ykkösymmärtäjiä eikä jäädä teollisen ajan yhteiskuntien ymmärtäjiksi”, Seppälä korostaa. Yhteiskuntatieteilijöiden tulisikin olla miettimässä vaihtoehtoista visiota – tietynlaista digitaalista hyvinvointiyhteiskuntaa – tilanteessa, jossa kaikki digitalisoituu vauhdilla ja jossa ihmiset pystyvät helposti organisoitumaan ja verkostoitumaan sosiaalisessa mediassa.” Lue lisää Pauliina Seppälän ja Kauppalehden vastaavan päätoimittajan Arno Ahosniemen haastattelusta (Duunitori.fi, 27.4.2017)

Puheenaihe-ehdotuksia:

Kollektiivinen luovuus somessa = miten ihmiset saa mukaan?

Osallistumisen yhteiskunta = mitä digitaalisuus muuttaa?

#cocreation

#osallistavayhteiskunta

#sanoistatekoihin

Yhteisöllisyyden johtava ajattelija, joka vaikuttaa konkreettisilla teoilla. Seppälän perustama Mesenaatti-palvelu on suomalaisen joukkorahoituksen uranuurtaja. Siivouspäivän keksijä. Yhteismaan Nappi Naapuri -sovellus sai Slushissa lisärahoitusta.

Kauppalehti Optio

100 vaikutusvaltaisinta suomalaista 2015

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Pauliinalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!