Pekko Vehviläinen

Pekko Vehviläinen, Suomen mitatuin mies, on terveysteknologian hyödyntämisen visionääri ja Suomen johtava digitaalisten terveyspalveluiden asiantuntija.

Pekko Vehviläinen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.
Pekko Vehviläinen on terveysteknologian hyödyntämisen visionääri ja Suomen johtava digitaalisten terveyspalveluiden asiantuntija, joka puhuu koulutuksissa ja seminaareissa, kirjoittaa lehtiin ja on pitänyt aiemmin muutamaakin eri terveysblogia. Ensimmäisen terveysteknologian mittalaitteen, sykemittarin, hän osti vuonna 1997. Hän on käyttänyt ja tutkinut omakohtaisesti terveysteknologiaa lähes 20 vuoden ajan. Hän esiintyy julkisuudessa tittelillä Suomen mitatuin mies, ja käyttää aktiivisesti yli 30 mittalaitetta ja 130 sensoria.

Tampereen teknillisestä yliopistosta valmistunut tekniikan tohtori ja digitaalisen teknologian asiantuntija Vehviläinen on kysytty esiintyjä ja hän on esiintynyt asiantuntijana usein kansallisessa mediassa, mm. Helsingin Sanomat, YLE:n radio ja TV-lähetykset, Kauppalehti, MTV3 Huomenta Suomi, sekä Radio Nova.

Päätyökseen Vehviläinen toimii perustamansa Digiterveys.fi –hyvinvointivalmennusyrityksen toimitusjohtajana. Digiterveys.fi tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta, joka nojaa itsensä mittaamiseen, geenitesteihin sekä terveysprofilointiin.

Puheenaihe-ehdotuksia:

Itsensä mittaaminen

Teknologian hyödyntäminen terveyspalveluissa

#suomenmitatuinmies

#digiterveys

#biohakkeri

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Pekolle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Pekko Vehviläinen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!