Perttu Pölönen

Kansainvälisesti palkittu keksijä, säveltäjä ja futuristi haastaa yleisöään disruptoimaan itsensä ja kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Keynotepuhuja Perttu Pölönen - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

Tuoreita ajatuksia vanhoihin ongelmiin

Mediassa Perttua on kutsuttu superälyköksi, neroksi ja pelottomaksi keksijäksi. Hänen intohimonaan on tarkastella maailmaa makrotasolla ja tunnistaa suuret muutokset, jotka muokkaavat elämäämme niin yksilön, yhteiskunnan kuin yritysten tasolla. Hän on milleniaali, joka ei pelkää haastaa ja ravistaa luutuneita ennakkoluuloja. Disruptio, eksponentiaaliset teknologiat, koulutus ja ihmisen muuttunut rooli tulevaisuudessa ovat hänen keskeisintä osaamistaan.

Monipuolisuuden puolestapuhuja

Perttu on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Perttu on akateemisesti koulutettu säveltäjä Sibelius-Akatemiasta, mutta on opiskellut myös eksponentiaalisia teknologioita Piilaaksossa Singularity Universityssa. Hän on työskennellyt disruptioanalyytikkona muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsulttiyritykselle ja perustanut NASAlla ollessaan hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuus-teknologiaa käyttäen.

Kansainvälisesti palkittu keksijä

Perttu on voittanut EU:n komission nuorten tutkijoiden kilpailun, hänet on valittu luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa, Nordic Business Forum on nimennyt hänet 25 Under 25 in Nordic listalle ja hänet on valittu vuoden tulokkaaksi vuoden 2018 Puhuja-gaalassa. Pertun kehittämä Sävelkello-keksintö on saanut lukuisia tunnustuksia ja sen mobiiliversio on ollut yli 10 maassa AppStoren ostetuin musiikkisovellus.

Minulle keksiminen, yrittäminen ja säveltäminen ovat kaikki aivan samanlainen taito ja prosessi. Meidän pitää oppia näkemään metsä puilta, jotta ymmärrämme, missä me olemme oikeasti hyviä. Tulevaisuuden työ ja taidot riippuvat siitä.

#tulevaisuus
#megatrendit
#oppiminen
#monipuolisuus
#luovinsuomalainen

Maailma muuttuu nopeammin kuin ymmärrämme. Autan ihmisiä ymmärtämään, mitä se vaatii meiltä.

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Mistä meille maksetaan tulevaisuudessa?

Disruptio ja eksponentiaaliset teknologiat.

What a time to be alive!

Suunnitteletko tulevaisuuttasi 5, 10 vai 20 vuoden päähän?

Tuleeko teknologian kehitykselle raja vastaan?

Disruptio luo aina enemmän, mitä se tuhoaa. Eksponentiaaliset teknologiat tulevat vaikuttamaan meihin jokaiseen enemmän kuin uskomme seuraavan viiden vuoden aikana.

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Pertulle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!