Pipsa Aro

Pipsa Aro on kouluttaja, puhuja ja työnhakumentori, CMO + työnantajabrändistrategi. Pipsa on innostava ja mukaansatempaava puhuja, jolle tärkeintä on, että yleisö todella oppii uutta ja on energisoitunut vielä puhekeikan jälkeenkin.
Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Pipsa Aro = CMO @ Spacehub,  perustaja ja toimitusjohtaja @ House of Ikigai, hallituksen jäsen @ Solidate ja Tradenomit. LinkedIn-vaikuttaja. Bonfire-bisnesvaikuttaja. Vapaaehtoistyöntekijä. Täti. Kissaäiti. Leffafani. Herkuttelija. Pelifanaatikko. Maailmanmatkaaja (heti kun siitä taas tulee mahdollista).

Ammatillisesti minulla on +8 vuotta hardcore-markkinointikokemusta vyön alla, pääasiassa teknologiayhtiöistä, kuten IBM ja Google sekä useammasta suomalaisesta startupista. Olen toiminut työnhakumentorina jo 6 vuotta, yrittäjänä, LinkedIn-kouluttajana ja puhujana 4 vuotta, sekä employer branding -strategina +2 vuotta. Rakastan inspiroida, oivalluttaa ja voimaannuttaa ihmisiä. Oli se sitten auttaa heitä onnistumaan työnhaussa ja/tai LinkedInissä, löytämään omat vahvuutensa, CV:n/työhakemuksen laatimisessa tai henkilöbrändäyksessä!

Autan yrityksiä myös employer brandingissa! Konsultoin urasivujen optimoinnissa, osaajapersoonissa ja kandipolun määrittämisessä, oikeiden viestikulmien löytämisessä ja kommunikoinnissa, some- ja sisältömarkkinoinnissa ja erityisesti LinkedInin hyödyntämisessä, mitä employer brandingiin tulee. Olen energinen, asiantunteva ja pidetty puhuja. 

Rakastan, mitä teen ja tulen siinä alati paremmaksi, koska minulla on valtava halu oppia ja kehittyä! Keväällä 2022 aloitin henkilöstöjohtamisen ja työoikeuden opinnot avoimessa AMK:ssa. Siinä olen minä pähkinänkuoressa. Ilo saada esittäytyä!

Me, Tradenomit, tilasimme Pipsalta LinkedIn-webinaarin jäsenillemme. Hän esiintyi kuin superstara ja palaute oli sen kanssa linjassa, hän sai mielettömän 4,9/5 arvosanan! Osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä Pipsan jakamaan tietoon ja he saivat runsaasti konkreettisia vinkkejä LinkedInin käyttöön.

Kouluttajana Pipsa on positiivinen, olemuksensa on luonnollinen. Hän on ammattilainen, jonka kanssa on todella helppoa työskennellä. Jos tarvitset LinkedIn-kouluttajaa, Pipsa on se, kenen puoleen kääntyä!

Jari Karjalainen

Tradenomit

Informatiivinen, mutta tiivis paketti olennaisimmista asioista. Oikeasti konkreettisia asioita, eikä vain ammattijargonia ja hienolta kuulostavia lauseita.

LinkedIn-webinaarin osallistuja

PUHEENVUOROJEN AIHEITA

– LinkedIn- ja somekoulutukset organisaatioille
– Henkilöbrändiksi LinkedInissä
– Somen hyödyntäminen työnhaussa

#LINKEDIN #TYÖNHAKU #TYÖNHAKUMENTORI #HENKILÖBRÄNDI #SOME #MARKKINOINTI

Koko webinaarin ajan oli innostunut tunnelma, kaikki esimerkit olivat selkeitä ja sain paljon käytännön vinkkejä siitä, mistä lähteä liikkeelle ja mikä merkitys profiiliin tehdyillä muutoksilla on. Kiitos!

LinkedIn-webinaarin osallistuja

Monta vuotta etsin kiinnostusta LinkedIniä kohtaan turhaan. Mutta Pipsa sytytti kipinän, jota en halua sammuttaa!
LinkedIn-webinaarin osallistuja

Lähetä viesti suoraan pipsalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Pipsalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

tai kerro meille tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!