Rosa Nenonen

Positiivisen psykologian kouluttaja.  Intohimoinen ja inhimillinen puhuja, jonka puheen teemoina ovat merkityksellinen työ, optimistinen asenne ja itsemyötätunto. 

Keynotepuhuja Rosa Nenonen

Intohimoinen ja inhimillinen puhuja: Merkityksellinen työ, optimistinen asenne, itsemyötätunto

Rosa Nenonen on tietokirjailija, puhuja ja positiiviseen psykologian kouluttaja. Rosan esikoisteos Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus) julkaistiin elokuussa 2020.

Rosan oma merkityksellisyyden etsintä on johdattanut hänet Rovaniemeltä Milanon, Pariisin, New Yorkin ja San Franciscon kautta Helsinkiin. Rosan tausta on kilpaurheilussa (rytminen voimistelu) ja hän on tehnyt yli 20 vuoden kansainvälisen malliuran.

Opiskellessaan positiivista psykologiaa New Yorkissa Rosa ymmärsi kuinka merkittävä vaikutus ajattelullamme on elämänlaatuun ja tulevaisuuden saavutuksiimme. Kun oma mielemme ei rajoita meitä, mahdollisuutemme ovat rajattomat.

Puhuessaan Rosa yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin tutkitun tiedon omiin oivalluksiinsa hyvästä elämästä. Rosa haluaakin auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamia rajoja ja kurkottamaan parhaimpaansa. “Meillä kaikilla on paljon enemmän annettavaa kuin uskommekaaan”, hän sanoo.

Rosa syttyy puhuessaan seuraavista teemoista:

  • Merkityksellinen työ
  • Itsemyötätunto ja usko omaan itseen
  • Optimistinen asenne
  • Autenttisuus & psykologinen turvallisuus

Rosan parin tunnin setti merkityksellisen työn ja arvojen välisestä yhteydestä yhtiömme sisäisessä tilaisuudessa vastasi hyvin odotuksiamme. Hän rakensi innostavasti vuorovaikutuksen yleisönsä kanssa. Tunnelma yleisössä oli setin päätyttyä herkistynyt, lämmin ja avoin.

Henna Karjalainen

Manpower Group

Tarvitsimme tiiminä tukea siihen, miten keskittyä tekemään töitä missiomme eteen keväällä 2022. Saimme nopean avun Roosan tiiviistä sessiosta ja paljon konkreettisia vinkkejä helpottamaan työntekoa, jotta pystyimme jatkamaan paremman tulevaisuuden rakentamista. Lämmin suositus. 

Milla Westerling

Plant Planet

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Mikä tekee elämästä merkityksellisen?

Miten muuttaa asenne, joka ennustaa tulevaisuuden saavutuksia?

Itsensä johtamisen ytimessä on taitava ajattelu.

Miksi tulisi kehittää itsearvostusta itsetunnon sijaan?

Miten voi oppia suhtautumaan itseensä myötätuntoisemmin, ja miksi se on tärkeää?

#positiivinen psykologia

#ajatteluntaidot

#itsearvostus

#itsemyötätunto

Olet aivan huikea puhuja. Sinulla on mieletön taito saada ihmiset kuuntelemaan, osallistumaan ja haastaa yleisö ajattelemaan.

Herätit todella paljon keskustelua aiheen ympäriltä.

Halusin kertoa tämän, sillä mitä sinä teet ja mitä kerrot ja millä tavoin haastat yleisöäsi on aivan mieletön merkitys.

Lämmin, iso ja sydämellinen kiitos siitä.

Anu (työnantajansa tilaisuuteen osallistunut henkilö)

Thank you for such an inspirational keynote speech on Spring 2022 about How to fulfill our potential! I would highly recommend Rosa <3

Johanna Eloranta

Capgemini Finland

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Rosalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!