Sanna Fäldt

Sanna Fäldt (BBA, MTi, työyhteisösovittelija) on muutoskyvyn, vuorovaikutuksen ja mielen johtamisen asiantuntija

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Sanna Fäldt (BBA, MTi, työyhteisösovittelija) on muutoskyvyn, vuorovaikutuksen ja mielen johtamisen asiantuntija. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään vuonna 2019 hän toimi 15 vuotta viestinnän johtotehtävissä Evli Pankissa, Cityconilla ja Deloittella.

Valmentajana hän saa kiitosta kyvystään rakentaa ratkaisuja, jotka vastaavat tehokkaasti asiakkaiden yksilöllisiin haasteisiin. Sanna yhdistää valmennussisällöissä viestinnän, psykologian, tietoisuustaitojen ja liiketoiminnan osaamistaan monipuolisesti. Hänen intohimonsa on tutkia kirjallisuutta, tiedettä ja tutkimusta etsien selityksiä työelämän ilmiöille ja auttaa hyödyntämään löydöksiä työnteon arjen parantamisessa.

Valmentamisen lisäksi Sanna toimii työyhteisösovittelijana organisaatioiden vaativissa ristiriita- tai kehitystilanteissa sekä auttaa mindfulness-ohjaajana yksilöitä löytämään työelämään tasapainoa ja hyvinvointia. Sannalta onnistuu hyvin myös mielikuva-, itsereflektio- ja meditaatioharjoitukset.

Parhaillaan Sanna Fäldt opiskelee myös ratkaisukeskeiseki lyhytterapeutiksi ja hyödyntää tätä taitoa myös valmennuksissaan. 

 

#muutoskyky #vuorovaikutus #rohkeus #työelämä #sisäinenmotivaatio #mielenjohtaminen #työyhteisösovittelu

“Sanna on lähestyttävä, vakuuttava ja osaa asiansa. Hän ei saarnaa, vaan herättelee porukan ajattelemaan hyvällä tavalla. Parasta on se, että valmennukset eivät ole bulkkikamaa, vaan meille räätälöityjä. Sanna on aina täydellä sydämellä mukana ja se näkyy ja kuuluu!”

Sanna Fäldtin kirjoittama Sydämellä töissä -kirja (2023) auttaa sinua kehittämään kohtaamistaitojasi sekä lisäämään luottamusta ja empatiaa työpaikallasi. Vaikka työ automatisoituu, tulevaisuudessakin työtä on lopulta aina tekemässä ihmiset. Ja siellä, missä on ihmisiä, syntyy aina arvaamaton kudelma ihmisten välisiä kohtaamisia. Kirja tarjoaa sinulle käytännöllisiä työkaluja ja keinoja kohdata itsesi ja toiset työpaikalla aidommin ja inhimillisemmin.

Sanna Fäldtin Nauti työstäsi! auttaa jokaista naista johtamaan itseään niin että elämästä ja työstä voi kokea enemmän iloa. ”Sanna Fäldt tarjoilee inspiroivat, käytännölliset ja toimivat pelimerkit itsensä ja tunne-elämänsä johtamiseen ja aidon ilon löytämiseen työelämässä.” – Marja Hintikka, toimittaja, talk show -juontaja

Sanna Fäldtin ja Sanna Salovuoren Pirjo ja Tyyne – Kesytä sisäiset äänesi on tietokirja, joka auttaa sinua tunnistamaan sisäisen puheesi ja pohtimaan, mikä siitä on sinulle hyväksi ja mikä ei.

Lähetä viesti suoraan Sannalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Sannalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

tai kerro meille tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!