Sanna Salovuori

Sanna Salovuori on ratkaisukeskeinen valmentaja, tietokirjailija, muusikko ja viestinnän ammattilainen, joka rakastaa innostaa, keskusteluttaa ja oivalluttaa ihmisiä niin valmentajana, fasilitaattorina kuin juontajanakin.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Työyhteisövalmenajana ja coachina päätyökseen toimiva Sanna laulaa ja esiintyy myös aktiivisesti sekä Nainen ja piano -konseptillaan, että useammassa kokoonpanossa.

Valmennustoimisto Bravers, jonka co-founder ja toimitusjohtaja Sanna on, valmentaa edistyksellisiä työyhteisöjä maailmanlaajuisesti ja kahdella kielellä. Valmennusaiheina ovat keskeiset ihmis- ja työelämätaidot, kuten itsensä ja vuorovaikutuksen johtamisen taidot sekä esihenkilö- ja yhteistyötaidot. 

Toimittuaan liike-elämässä yli 20 vuotta mm. monipuolisissa ja haastavissa markkinoinnin, viestinnän ja tapahtumamuotoilun tehtävissä, Sanna on ollut yrittäjä vuodesta 2013 yhdistäen monipuolista osaamistaan ennakkoluulottomasti.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Sisäinen puhe työpaikalla

#itseohjautuvuus

#organisaatiotaidot

#työyhteisötaidot

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Sannalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

TAI kerro meille tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!