Satu Morri-Niemelä

Purjeveneen Atlantin yli kipparoinut FM, viulisti Satu-Morri Niemelä puhuu tiimityöstä, vastuullisuudesta ja inspiroi saavuttamaan haasteet.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Varautuminen pahimpaan

Sadulla on kokemusta niin San Diegon modernin taiteen museossa kuin Berliinissä toteuttamistaan kansainvälistä asiakastilaisuuksista sekä Joroisten musiikkijuhlien toiminnanjohtajuudesta. Satu on FM, viulisti, ja myös kipparoinut purjeveneen Atlantin yli ja tuo esille, mihin kaikkeen pitää varautua, sillä missään et ole niin yksin kuin keskellä valtamerta.

Kohti yhteistä unelmaa

Tarjoamalla laajan ja kansainvälisen kokemuksensa Satu rohkaisee ja antaa esimerkkejä unelmien toteuttamiseen, haasteista selviytymiseen ja monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Luennoillaan Satu opastaa ja innostaa kuulijoita sekä henkilökohtaisissa tavoitteissa että haasteellisissa tiimiprojekteissa kohti parasta mahdollista suoritusta.

Jokainen hetki on tärkeä

Selkein esimerkein ja omakohtaisista kokemuksista kertoen Satu haluaa inspiroida muita yltämään unohtumattomiin saavutuksiin pienissä ja suurissa projekteissa. Ainutlaatuinen kokemus 20 vuoden ajalta tiimin johtamisesta markkinointiin ja asiakkuuksiin, eri puolilla maailmaa toteutetuista projekteista ääriolosuhteissa selviytymiseen yhdistyvät Sadun kohdalla elämänmittaiseen viulismiin, vesillä liikkumiseen ja ympäristön kunnioitukseen.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Poistu mukavuusalueelta – pysy tiimissä

Valmistautuminen vaativaan tehtävään

Tapahtumasuunnittelu – vastoinkäymiset timanteiksi

Tee kestävä juhla vastuullisesti. Yksi kestävä suunnitelma, monta eri juhlaa

Matkailutrendejä maailmalta – päivitä kohteesi 2020-luvun arvoihin

#matkapurjehdus

#valtameripurjehdus

#tiimityö

#saavutahaasteesi

Tutustu enemmän

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Sadulle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Karita Aaltonen - keynotepuhuja, puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!