Tiina Zilliacus

Tiina Zilliacus on yrittäjä, neuvonantaja ja startup-sijoittaja joka haluaa rohkaista suomalaisia kehittämään enemmän uutta.

Keynotepuhuja Tiina Zilliacus - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

Tiina Zilliacus on tuottanut uusia digitaalisia tuotteita ja palveluita teknologian ja liiketoiminnan risteyksessä yli 20 vuotta Suomessa ja ulkomailla. Tiinalla on kokemusta uuden kehittämisestä ja sen haasteista yhtä hyvin isoista yrityksistä kuten Nokia ja Sonera aina pieniin startup-yrityksiin.

Kehitä ideaa, ja idea kehittää sinua takaisin!

Deutche Bank ennustaa että vuonna 2020 tekoäly voittaa ihmisen World Series of Poker turnauksessa ja vuonna 2028 se voi tuottaa jo listahittejä. Ihmiset ja yhteiskunta ovat kuitenkin ajajan paikalla miten uudet ilmiöt kuten kansainvälisten kuluttajapalveluiden keskittyneet teknologia-alustat, digitalisaatio, data, algoritmit, robotit, itseohjautuvat autot jne vaikuttavat työhön ja elämäämme maailmassa. Tiina rohkaisee jokaista käyttämään omaa rooliaan suhteessa teknologiaan vastuullisesti, ajattelemaan mitä teemme ja miksi!

Digitalisaation, teknologian, innovaatioiden, uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisen teemojen lisäksi Tiina puhuu mielellään siitä miten uuden kehittäminen ei olisi meille niin vaikeaa, miten saamme uuden tuottajina aikaan laadukkaita asioita. Myös teknologian lieveilmiöt kiinnostavat.

Kun me kehitämme uusia konsepteja, ne kehittävät samalla meitä. Muita avainteemoja Tiinalle ovat uudenlainen ajattelu, omaperäisyys, yrittäjyys, kasvun kulttuuri, digitaalisuus, datavetoinen tuotekehitys ja uusien tuotteiden ja palveluiden markkinoille vienti.

Paljon puhetta ja vähän tekoja?

Uusien, raikkaiden kulmien ja innostavan tyylin lisäksi Tiina kannustaa jokaista yleisöä tekemään, ja tekemään myös asioita rohkeasti toisin. Kehittämään paitsi tuotteita ja palveluita myös omaa inhimillistä osaamista, monipuolisuutta ja luovuutta vaikkapa uuden kehittämiseen liittyvien (sivu)projektien kautta.

Mitä et uskoisi Tiinasta ensisilmäyksellä? Tiina tunnetaan digitaalisena kehittäjänä myös maailman ensimmäisestä jooga-aiheisesta pelistä.

PUHEENAIHE-OTSIKOITA

Digitalisaation, innovaatioiden, uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisen teemat

Dataohjattu tuotekehitys

Teknologian lieveilmiöt

Startup-ajattelu

Miten tehdä uuden kehittämisestä itselleen helpompaa ja motivoivampaa

#uudenkehittäjät

#digitaalisuus

#uusi

#muutos

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Tiinalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Tiina Zilliacus - puhuja, juontaja, moderaattori tapahtumaan.

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!