Tomi Teikko

Digitaalisen tulevaisuuden asiantuntija Tomi Teikko on empaattisella sielulla varustettu digiajan supersankari, joka osaa maanläheisesti kertoa digitaalisuuden, tekoälyn ja robotiikan vaikutuksista sinun toimialaasi.

Keynotepuhuja Tomi Teikko

Tomi on digiajan supersankari, digipalveluiden kehittäjä ja empaattinen johtaja.  Älytaloratkaisun kehittäjä Tomi Teikko nimeää tulevaisuuden johtajan valttikorteiksi empaattisuuden ja ihmisiän mittaisen kiinnostuksen uusia teknologioita kohtaan. 

Teikko on keynotepuhuja, futuristi ja työskennellyt it-uransa aikana lukuisten globaalisti toimivien yritysten kanssa. Lisäksi hän on kehittänyt älytaloratkaisu Empathic Buildingin, jonka tarkoituksena on luoda parempia työympäristöjä.  “Työntekijäkokemus nostetaan uudelle tasolle helpottamalla ihmisten arkipäiväisiä askareita, kuten tiedonhakua ja sen jakamista”, Teikko kertoo (Itewiki)

Tomi Teikko on johtanut sovelluskehitysprojekteja, tiimejä ja liiketoimintayksiköitä yli 25 vuotta tuottaen digitaalisia kuluttajapalveluita pankeille, kaupoille, metsäyhtiöille, valmistavaan teollisuuteen ja mediataloille. Tomi sanoo vihaavansa huonoa käyttökokemusta ja hänen johtamissa projekteissa sekä tuotekehityksessä on aina loppukäyttäjä suunnittelun keskipisteessä.

Empaattisuus tulevaisuuden kaupunkien ytimessä

Tomin vision mukaan kaupunkien tulevaisuus on empaattinen ja hän johtaa Tiedolla liiketoimintayksikköä, joka kehittää ja toimittaa kiinteistöjen loppukäyttäjien hyvinvointia, yhteistyötä ja onnellisuutta kasvattavaa digipalvelua. Palvelualusta luo kiinteistöstä digitaalisen version, jossa aidosti merkityksellinen informaatio on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Media- ja musiikkialan kustantaja ja manageri

Digimaailman lisäksi Tomi Teikko on jättänyt vahvan jäljen myös media- ja musiikkialalle toimien musiikin kustantajana sekä artistien managerina. Hän toimii mm. yhden Suomen musiikkihistoriallisesti merkittävän yhtyeen Raptorin managerina ja yhtiön toimintaa pyörittävän yhtiön toimitusjohtajana. Tomi on työskennellyt 90-luvulla DJ:nä sekä radiotoimittajana ja hänellä on merkittävä työkokemus suurten kansainvälisten tapahtumien tuottajana.

TOMI TEIKKO – BRIEFLY IN ENGLISH

Tomi Teikko is a digital futurist and an entrepreneur from Finland. He has a skill for explaining in layman’s terms the impact that technology and science will have on our daily life.

He has led application development projects, teams and business units for over 25 years, creating digital consumer services for banks, retail stores, forest companies, manufacturing industry and media corporations generating billions of euros to my customers. 15 years ago he started as an employee at Tieto Corporation, a leading Nordic software and services company.

He has worked with global companies in manufacturing, forest, retail, banking, insurance and public sector creating digital services generating billions of euros to his customers.

#älykonttori

#robotiikka

#digitaalisetpalvelut

 #TEKOÄLY

#tulevaisuus

 

Jos etsit tilaisuuteesi innostavaa puhujaa, joka osaa maanläheisesti kertoa digitaalisuuden, tekoälyn ja robotiikan vaikutuksista sinun toimialaasi, niin lopeta etsiminen ja tilaa Tomi.

 

Tomi osallistui Helsingin Insinöörien Korkean teknologian seminaarisarjaan asiantuntijana. Tomin alustus älyrakentamisen teema-alueella sai aikaan hyvän keskustelun ja antoi ajatuksille siivet.

Kun tarvitsette teknologia-alueen moniottelijan joka osaa esitellä isommankin kokonaisuuden ymmärrettävästi kutsukaa Tomi, ette kadu.

Lasse Laurikainen

puheenjohtaja, Helsingin Insinöörit HI ry

Teikko oli erittäin innostava puhuja ISS:n strategiapäivillä. Pidimme erityisesti hänen kyvystään puhua digitaalisuudesta kansantajuisesti.

Jukka Jäämää

President & CEO, ISS Palvelut

Tomi omaa erinomaisen kyvyn puhua digitaalisuudesta ja antureista kansantajuisesti ja innostavasti.
Pia Rouste

SESKO ry

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Tomille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Tomi Teikko

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!