Tomi Teikko

Digitaalisen tulevaisuuden asiantuntija Tomi Teikko on empaattisella sielulla varustettu digiajan supersankari, joka osaa maanläheisesti kertoa digitaalisuuden, tekoälyn ja robotiikan vaikutuksista sinun toimialaasi.

Keynotepuhuja Tomi Teikko
Tomi on digiajan supersankari ja yksityisyrittäjä. Hän on johtanut sovelluskehitysprojekteja, tiimejä ja liiketoimintayksiköitä yli 25 vuotta tuottaen digitaalisia kuluttajapalveluita pankeille, kaupoille, metsäyhtiöille, valmistavaan teollisuuteen ja mediataloille. Tomi vihaa huonoa käyttökokemusta ja hänen johtamissa projekteissa sekä tuotekehityksessä on aina loppukäyttäjä suunnittelun keskipisteessä.

Empaattisuus tulevaisuuden kaupunkien ytimessä

Tomin vision mukaan kaupunkien tulevaisuus on empaattinen ja hän johtaa Tiedolla liiketoimintayksikköä, joka kehittää ja toimittaa kiinteistöjen loppukäyttäjien hyvinvointia, yhteistyötä ja onnellisuutta kasvattavaa digipalvelua. Palvelualusta luo kiinteistöstä digitaalisen version, jossa aidosti merkityksellinen informaatio on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Media- ja musiikkialan kustantaja ja manageri

Digimaailman lisäksi Tomi Teikko on jättänyt vahvan jäljen myös media- ja musiikkialalle toimien musiikin kustantajana sekä artistien managerina. Hän toimii mm. yhden Suomen musiikkihistoriallisesti merkittävän yhtyeen Raptorin managerina ja yhtiön toimintaa pyörittävän yhtiön toimitusjohtajana. Tomi on työskennellyt 90-luvulla DJ:nä sekä radiotoimittajana ja hänellä on merkittävä työkokemus suurten kansainvälisten tapahtumien tuottajana.

Tomi omaa erinomaisen kyvyn puhua digitaalisuudesta ja antureista kansantajuisesti ja innostavasti.
Pia Rouste

SESKO ry

Tomi osallistui Helsingin Insinöörien Korkean teknologian seminaarisarjaan asiantuntijana. Tomin alustus älyrakentamisen teema-alueella sai aikaan hyvän keskustelun ja antoi ajatuksille siivet. Kun tarvitsette teknologia-alueen moniottelijan joka osaa esitellä isommankin kokonaisuuden ymmärrettävästi kutsukaa Tomi, ette kadu.
Lasse Laurikainen

puheenjohtaja, Helsingin Insinöörit HI ry

#älykonttori

#robotiikka

#digitaalisetpalvelut

 #TEKOÄLY

#tulevaisuus

 

Jos etsit tilaisuuteesi innostavaa puhujaa, joka osaa maanläheisesti kertoa digitaalisuuden, tekoälyn ja robotiikan vaikutuksista sinun toimialaasi, niin lopeta etsiminen ja tee tilaus!

 

Teikko oli erittäin innostava puhuja ISS:n strategiapäivillä. Pidimme erityisesti hänen kyvystään puhua digitaalisuudesta kansantajuisesti.
Jukka Jäämää

President & CEO, ISS Palvelut

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Tomille. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Tomi Teikko

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!