TUUKKA HETEMÄKI

Tuukka Hetemäki on yksi Suomen johtavista kriisiviestinnän ja varautumisen asiantuntijoista. Hetemäki on ollut neuvonantajana kymmenissä näkyvissä kriisiviestintätilanteissa.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

Viestintätoimisto Tekirissä johtavana konsulttina työskentelevän Tuukka Hetemäen puhelin soi, kun organisaatiolla on edessään erityisen vaativa viestintätilanne. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kriisiviestinnästä, viestinnällisestä varautumisesta sekä mediavalmennuksista ja kriisiviestinnän koulutuksista. Koulutukseltaan Hetemäki on kauppatieteiden maisteri, pääaineena talouselämän viestintä.

Hetemäki on ollut keskustelemassa kriisiviestinnästä mm. YLE:n Viimeinen sana – ajankohtaisohjelmassa koronapandemian aikana:  Millaista on onnistunut kriisiviestintä? (Yle Areena). Hän kertoo, että kriisiviestintää joudutaan usein tekemään varsin vaativissa olosuhteissa. “Nopeuden lisäksi pitää olla johdonmukainen, eli yksiselitteinen ja täsmällinen. Kriisiviestintää joudutaan usein tekemään epätietoisuudessa eli tilannekuva on usein epäselvä. Se on kriisiviestinnän tekijöille iso haaste”, Hetemäki sanoo. (haastattelu, Yle)

PUHEENVUOROJEN AIHEITA

– Kriisit

– Kriisiviestintä

– Varautuminen

Lähetä viesti suoraan Tuukalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Tuukalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Iida Mäkikallio

tai kerro meille tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!