Unna Lehtipuu

Puhuja, kuusinkertainen tietokirjailija, viestinnän ja vaikuttamisen valmentaja ja oman talouden ja sijoittamisen sparraaja.  Viestintätoimisto Framillan toimitusjohtaja.

Keynotepuhuja Unna Lehtipuu

Unna on yli 20  vuoden ajan valmentanut yritysten johtoa ja asiantuntijoita viestimään paremmin, korkeammalta ja näkyvämmin niin mediassa kuin erilaisten vaativien yleisöjen edessä.  Myös kulttuurisen viestinnän haasteita hän  on käsitellyt kirjassaan Kulttuuriälykäs bisnesviestijä.

Unnan puheenvuoroissa ja valmennuksissa ylitetään kynnys parempaan vaikuttamiseen, saadaan inspiraatiota tai taitoja sijoittamiseen ja säästämiseen, tai opitaan tekniikoita rakentaa puhe tai esitys, joka vie sanomansa perille asti.

Parikymmenvuotinen kokemus toimittaja niin tv:ssä, radiossa kuin lehdistössä takaa napakan ja asiantuntevan otteen myös tilaisuuksien juontajana ja keskustelujen moderaattorina.  Hän on työskennellyt toimittajana ja päällikkötehtävissä niin MTV:llä, Ylellä, Ulkopolitiikka-lehdessä, Kauppalehdessä kuin viestinnän johdossa kansainvälisissä  organisaatioissa. Unna toimittaa myös raha-teemaista podcastia Suplaan ja Radiohelmeen. Moderation also in English.

Esimerkkejä Unnan puheenvuoroista ja valmennuksista:

SINÄ OLET VIESTI!

Mistä vaikuttaminen syntyy, ja miten synnytät luottamuksen viestijänä ja puhujana? Entä millaisella kaavalla syntyy sytyttävä puhe?  Mitä voimme oppia suurilta puhujilta?  Entä miten esimies synnyttää viestinnällään luottamusta?  Inspiraatiopuhe seminaariin tai harjoituspainotteinen puolen tai koko päivän valmennus yritykselle.

TIMANTTIPESULA –  Näin sijoitat rahasi, aikasi ja osaamisesi fiksusti.

Puheenvuoro, työpaja tai haastaa osallistujia pohtimaan omaa rahan- , ajan ja osaamisen käyttöä matkalla merkityksellisempään työ- ja arkielämään. Inspiraatioluento tai puolen päivän workshop. Taustamateriaalina Unnan kirja Timanttipesula  (Talentum 2016).

SIJOITTAJAKSI 7 PÄIVÄSSÄ

Sijoittamisen ja/tai säästämisen luento tai kurssi tiimille tai yritykselle. Näin otat rohkaisevat ensiaskeleet kohti parempaa omaa taloutta ja taloudellista tulevaisuutta. Taustamateriaalina Unnan kirjat ”Sijoittajaksi 7 päivässä” (Alma Talent 2019)  tai ”Rikastamo – elämäsi fiksuimmat rahapäätökset” (Otava 2018).

KULTTUURIÄLYKÄS BISNESVIESTIJÄ

Miten toimia kiinalaisessa neuvottelupöydässä? Mitä Buddha tekee kokoushuoneessa? Ja miksi ruotsalainen rakastaa diskuteerausta?  Inspiraatio- ja tietoiskuluento kaikille, jotka työssään kohtaavat erilaisia kulttuureja ja tapoja viestiä.  Myös puolenpäivän workshopina.

EHDOTUKSIA PUHEENAIHEIKSI

Sinä olet viesti! Mistä vaikuttaminen syntyy, ja miten synnytät luottamuksen viestijänä ja puhujana? Millaisella kaavalla syntyy sytyttävä puhe?

Timanttipesula – sijoita rahasi, aikasi ja osaamisesi fiksusti.

Sijoittajaksi 7 päivässä – näin otat rohkaisevat ensiaskeleet kohti parempaa omaa taloutta ja taloudellista tulevaisuutta.

#viestintä

#mediavalmennus

#esiintymistaito

#media

#puhetaito

#vaikuttaminen

#sijoittaminen

#säästäminen

#taloustaidot

#rahataidot

#ulkopolitiikka

#kulttuurien välinen viestintä

#kulttuuriäly

#uravalmennus

Lähetä viesti suoraan puhujalle

Voit lähettää suoran yhteydenottopyynnön Unnalle. Hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

Keynotepuhuja Unna Lehtipuu

kerro tapah­tu­mas­tasi

Haluamme auttaa tapahtu­masi sisällön suunnit­te­lussa ja palve­lumme käyttöön­otossa. Ota yhteyttä niin lähde­tään liikkelle!