Antti Merilehto

ChatGPT luennot ja työpajat

Miten tekoälytyökalut muokkaavat työelämää? ChatGPT on tällä hetkellä kaikkien huulilla, mutta miten ChatGPT:tä kannattaa käyttää?

Mikäli tarvitset tapahtumaasi innostavan ja selkeän puheenvuoron siitä, millä tavalla tekoälytyökalut kuten ChatGPT muuttavat ja muokkaavat työelämää, olet oikeassa paikassa. Antti Merilehto voi pitää myös ChatGPT -työpajoja, joissa hän tarjoaa kattavan koulutuksen siitä, miten teidän yrityksessänne voidaan hyödyntää uusimpia tekoälytyökaluja kuten ChatGPT:tä.

Miksi tällainen workshop on arvokas yritykselle ja miksi henkilöstön kannattaisi osallistua käytännönläheiseen ChatGPT-workshopiin:

  • Tehosta tuottavuutta: ChatGPT on tekoälytyökalu, joka automatisoi rutiinitehtäviä, kuten asiakastukea ja sähköpostiviestien vastaamista, vapauttaen näin henkilöstön aikaa keskittymään monimutkaisempiin tehtäviin, jotka vaativat ihmisten panosta.
  • Paranna asiakaskokemusta: ChatGPT:n avulla yrityksesi voi tarjota nopeampaa ja tehokkaampaa asiakastukea, mikä parantaa asiakaskokemusta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.
  • Lisää tehokkuutta: ChatGPT auttaa tiimiäsi suorittamaan työnsä tehokkaammin, sillä se pystyy nopeasti generoida ideoita, tekstiä ja vastauksia yleisiin kyselyihin, mikä vähentää aikaa ja vaivaa, joka tarvitaan rutiinitehtävien suorittamiseen. Esimerkiksi tiivistelmien teko nopeuttaa uusien konseptien hahmottamista.
  • Kannusta innovaatioita: Tarjoamalla henkilöstöllesi koulutusta ChatGPT:stä, kannustat heitä ajattelemaan luovasti sitä, miten tämän työkalun avulla voidaan parantaa liiketoimintaa ja ajaa innovaatioita.
  • Varmista parempi tulevaisuus: Toimialasta riippumatta tekoälytyökalut kuten ChatGPT yleistyvät nopeasti. Tarjoamalla tiimillesi työpajan ChatGPT:stä varmistat, että heillä on tarvittava osaaminen näiden työkalujen tehokkaaseen hyödyntämiseen tulevaisuudessa.

Antin kautta saat kattavan ja mukaansatempaavan koulutuksen, joka on muokattu sopivaksi kaikille osallistujille, riippumatta heidän lähtötasostaan AI-työkalujen kanssa. Ota ensimmäinen askel varmistaaksesi, että tiimisi on varustettu GPT-osaamisella, joka mahdollistaa modernien työkalujen tehokkaan käytön. Ota yhteyttä jo tänään, etsitään sopiva ajankohta tehokkaalle koulutukselle.

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Antille ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Antti Merilehto on innostava ja selkeäsanainen puhuja. Antti on valittu tapahtumatuottajien toimesta Evento Awards Vuoden puhujaksi 2018. Tekoäly nyt -podcast on Suomen kuunnelluimpia teknologiapodcasteja, ja Antti on ollut alusta saakka sarjan juontajana. Tekoäly – matkaopas johtajalle oli maan myydyin bisneskirja ilmestymisvuonnaan. Antti on opiskellut kasvatuspsykologiaa ja aikuiskasvatustiedettä, hän on valmistunut VT-valmentajaksi ja on pohjakoulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.