Antti Merilehto

Metaverse – totta vai tarua 

Millainen on metaverse tällä hetkellä? Entä mitä liike-elämän päättäjien on hyvä ymmärtää metaversestä juuri nyt?

Antin puheenvuoro Metaverse – totta vai tarua vie kuulijat käytännön esimerkkien avulla metaversen arkeen. Esitys taklaa useita metaverseen liittyviä myyttejä ja nostaa esiin toimialoja joilla osallistuminen metaverseen on olennaista ja tänä päivänä.

Tämä hypeä välttelevä esitys antaa kuulijalle työkalut ymmärtää mitä metaverse on ja mitä se ei ole juuri nyt sekä mitä päättäjien on tärkeä hahmottaa. Millaisia mittareita on metaversen kehitykselle ja ketkä hyötyvät huikeista odotuksista.

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Antille ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Antti Merilehto on innostava ja selkeäsanainen puhuja. Antti on valittu tapahtumatuottajien toimesta Evento Awards Vuoden puhujaksi 2018. Tekoäly nyt -podcast on Suomen kuunnelluimpia teknologiapodcasteja, ja Antti on ollut alusta saakka sarjan juontajana. Tekoäly – matkaopas johtajalle oli maan myydyin bisneskirja ilmestymisvuonnaan. Antti on opiskellut kasvatuspsykologiaa ja aikuiskasvatustiedettä, hän on valmistunut VT-valmentajaksi ja on pohjakoulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.