EMILIA ELISABET LAHTI

KRIISISTÄ KASVUUN

Kuulijat saavat aivotutkimuksen, psykologian ja viimeisimmän sisututkimuksen kautta ymmärryksen siitä, miksi haastavat ajat ovat henkisesti niin haastavia ja miten voimme navigoida niitä levosta ja rohkeudesta käsin. Tutkimus osoittaa, että luomalla oikeat olosuhteet voimme kytkeytyä traumasta kumpuavan kasvun voimaan, joka itse asiassa synnyttää lisää resursseja. Osallistujat saavat mahdollisuuden pysähtyä, vastaanottaa, ja ajatella omaa ajattelua tavalla, jonka kautta sisäinen viisaus, omasta jaksamisesta huolehtiminen ja oman ihmiskokemuksen lempeämpi kohtaaminen nousevat etualalle.

* * *

Luento on osa Elisabetin neljän itsenäisen luennon sarjaa teemasta “Avaimia sisukkaaseen arkeen epävarmuuden aikakautena”:

Elämme modernin historian murrosta, jonka keskellä vahvimmatkin meistä kokevat pelkoa ja väsymystä. Oman energian, sisäisen voiman, kohottavan kommunikaation ja ajattelun kirkkauden johtaminen ovat perustavaa laatua olevia avaimia niin työn laadun kuin oman henkisen jaksamisen kannalta. Onneksemme ne ovat taitoja eivät taikaa ja niiden kehittämiseen on valmiudet ihan jokaisella. Työskenteletpä osana tiimiä tai johdat ihmisiä tiimeissä, Elisabetin luento elämän ja työn navigoimisesta vastoinkäymisten keskellä antaa sinulle tieteeseen ja kokemukseen perustuvia työkaluja, joiden avulla synnyttää voimaa, uskoa ja toimintaa—yhdessä tiiminä ja erikseen yksilönä.

Voit tilata puheenvuoron suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Elisabetille ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Emilia Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja ja puhuja, joka työskentelee kansainvälisesti tulevaisuuden organisaatiokulttuurin ja johtajuuden kehittämisen parissa. Väitöskirja elämänvoimasta ja sisusta ihmisyyteen liittyvän kasvun katalyyttina, esikoisteos Lempeä voima (Sounds True 2022) sekä Elisabetin oman elämän peloton asenne moninaisten henkilökohtaisen haasteiden voittamiseen tekevät hänestä harvinaisen yhdistelmän akateemista juurevuutta ja käytännön toteutusta kera inhimillisen lämmön, joka välittyy osallistujille lähellä ja kaukana.