EMILIA ELISABET LAHTI

Voittava ja hyvinvoiva tiimi

Evoluutiossa ne lajit selvisivät, jotka oppivat kommunikoimaan — sama pätee huipputiimeihin.

Luennon aikana jaan lähes vuosikymmenen aikana tekemäni työn ja tutkimuksen kautta parhaiksi toteamani työkalut tiimien käyttöön menestyksen avaimiksi. Aiheina mm. psykologinen turvallisuus, sydämen sisu, pehmeät taidot uuden arjen kovana valuuttana, miten johtaa omia tunteita ja synnyttää rohkaiseva, ravitseva yrityskulttuuri pienten arjen mikrotekojen kautta.

Tämä on ennen kaikkea kutsu matkalle henkilökohtaiseen kasvuun. Sen ei tarvitse olla vaikeaa, kun meillä on tarvittava perustieto tuosta matkasta, sen tarkoituksesta ja metodeista.

* * *

Luento on osa Elisabetin neljän itsenäisen luennon sarjaa teemasta “Avaimia sisukkaaseen arkeen epävarmuuden aikakautena”: 

Elämme modernin historian murrosta, jonka keskellä vahvimmatkin meistä kokevat pelkoa ja väsymystä. Oman energian, sisäisen voiman, kohottavan kommunikaation ja ajattelun kirkkauden johtaminen ovat perustavaa laatua olevia avaimia niin työn laadun kuin oman henkisen jaksamisen kannalta. Onneksemme ne ovat taitoja eivät taikaa ja niiden kehittämiseen on valmiudet ihan jokaisella.

Työskenteletpä osana tiimiä tai johdat ihmisiä tiimeissä, Elisabetin luento elämän ja työn navigoimisesta vastoinkäymisten keskellä antaa sinulle tieteeseen ja kokemukseen perustuvia työkaluja, joiden avulla synnyttää voimaa, uskoa ja toimintaa—yhdessä tiiminä ja erikseen yksilönä.

Voit tilata puheenvuoron suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Elisabetille ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

Emilia Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja ja puhuja, joka työskentelee kansainvälisesti tulevaisuuden organisaatiokulttuurin ja johtajuuden kehittämisen parissa. Väitöskirja elämänvoimasta ja sisusta ihmisyyteen liittyvän kasvun katalyyttina, esikoisteos Lempeä voima (Sounds True 2022) sekä Elisabetin oman elämän peloton asenne moninaisten henkilökohtaisen haasteiden voittamiseen tekevät hänestä harvinaisen yhdistelmän akateemista juurevuutta ja käytännön toteutusta kera inhimillisen lämmön, joka välittyy osallistujille lähellä ja kaukana.