Joni Jaakkola

Hyvinvointialan moniottelija: Virheistä voittoon – yrittäjille 

2010 hyppäsin yrittäjäksi ulos oravanpyörästä ja sen jälkeen minusta on tullut kahden firman perustaja ja toimitusjohtaja: Optimal Performance Oy (verkkovalmennukset ja luennot) ja Optimal Performance Center Finland Oy (kuntosali ja valmennuskeskus).

12 vuoden aikana on tullut tehtyä kaikki mahdolliset virheet yrittäjänä ja johtajana mutta toisaalta on monessa asiassa myös onnistunut. Rahat on ollut monesti tosi tiukalla mutta oikeita asioita tekemällä on tilanne nyt parempi.Palkkani on aina tullut siitä, että ihmiset kohtaavat livenä toisiaan (luennot + kuntosali) ja siksi korona oli kova kriisin paikka: luentokalenteri tyhjeni kokonaan ja kuntosalin toimintaa rajoitettiin merkittävästi. Kuluneet 2,5 vuotta ovat olleet kovia mutta elossa (itse ja firmat) on selvitty.

Luennolla avaan mielelläni avoimesti mokia sekä niistä syntyneitä ahaa-elämyksiä ja oppeja, joiden kautta on onnistunut ja joita saanut omilta mentoreilta. Olen kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi, jossa tärkeimpänä kulmakivenä on auttaa ihmisiä näkemään asioita uudenlaisista näkökulmista ja siten pääsemään umpikujista eteenpäin.

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Jonille ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

 

Joni Jaakkola on Optimal Performance -yrityksen perustaja, voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija sekä hyvinvointialan yrittäjä. Joni on suosittu luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa. Hänen mukaansatempaava ja humoristinen tyylinsä puree monenlaisiin kuulijoihin, insinööristä kovan tason johtajiin.