Karoliina Jarenko

Uudistumisen tärkeys

– YRITTÄJILLE

Puheenvuoroni tärkein viesti on kannustaa yrittäjiä uudistumaan.

Nojaan asiantuntijuuteeni motivaation ja oppimisen johtamisesta ja työelämän muutoksesta, mutta ehkäpä suurempi antini kuulijoille olisi oma elämäni yrittäjänä ja oman persoonan rohkea käyttäminen henkilöbrändin rakentamisessa.

“Inhimillinen kukoistus, tyydyttävä, täyteläinen elämä, syntyy kun elämässään saa tehdä omaehtoisesti asioita, asioita, jotka haastavat tarpeeksi mutteivät liikaa, joissa oppii ja kehittyy ja kasvaa, ja kun tämän kaiken kautta saa palvella maailmaa ja muita ihmisiä.”  Näin sanoo maailman validoiduin hyvinvoinnin teoria, ja yrittäjyydellä on ylivoimaiset edellytykset mahdollistaa nämä asiat ihmiselle. 

Puheenvuoroni pääkohdat: 

  • Kuka sä oot ja kuka sä haluut olla? Itsetuntemus ja omat unelmat yrittämisen ytimessä.
  • Uskalla pelata persoonallasi! Yrityksen rakentaminen alkaa henkilöbrändistä.
  • Maailma muuttuu ja elämä virtaa – ole aina menossa jotain kohti!
  • Liike syntyy kokeiluista. Kokeilujen määrä sanelee menestyksen. Älä suunnittele liikaa vaan tee jo.
  • Se mikä Sinulle on normaalia, siitä tulee totta. Mieti tarkoin, mitä “totuuksia” itsellesi kerrot.
  • Sama pätee sosiaalisiin ympyröihin. Mieti, keiden vaikutuspiiriin haluat ja järjestä asia.

Voit pyytää tarjouksen puheenvuorosta suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Karoliinalle ja hän vastaa sinulle pian henkilökohtaisesti.

 

Karoliina Jarenko on työn murroksen ja tulevaisuuden työelämän asiantuntija ja innostava ja energinen puhuja. Hän kutoo tapahtumista ja tilaisuuksista osallistujille merkityksellisen tarinan ja houkuttelee osallistujat mukaansa puhumalla monimutkaisistakin asioista ihmisläheisesti ja humoristisesti. Karoliinan ja Frank Martelan kirja ”Draivi – voiko sisäistä motivaatiota johtaa?” sai vuonna 2016 Ekonomien kirjallisuuspalkintoraadin irrotta- maan palkinnosta erillisen tunnustuspalkinnon Draiville annettavaksi. ”Itseohjautuvuus – miten organisoitua tulevaisuudessa?” (2017) nosti itseohjautuvuuden teeman suomalaisen työelämän kuumaksi puheenaiheeksi. 2021 ilmestyi “Kohti -ketterän urakehityksen työkirja”, joka palvelee itsensä johtajia muuttuvassa maailmassa.