ELISABET LAHTI, YTM, MAPP, johtajuusvalmentaja ja sisututkija

KRIISISTÄ KASVUUN

Avaimia sisukkaaseen arkeen epävarmuuden aikakautena Elämme modernin historian murrosta, jonka keskellä vahvimmatkin meistä kokevat pelkoa ja väsymystä. Oman energian, sisäisen voiman, kohottavan kommunikaation ja ajattelun kirkkauden johtaminen ovat perustavaa laatua olevia avaimia niin työn laadun kuin oman henkisen jaksamisen kannalta. Onneksemme ne ovat taitoja eivät taikaa ja niiden kehittämiseen on valmiudet ihan jokaisella.

Työskenteletpä osana tiimiä tai johdat ihmisiä tiimeissä, Elisabetin luento elämän ja työn navigoimisesta vastoinkäymisten keskellä antaa sinulle tieteeseen ja kokemukseen perustuvia työkaluja, joiden avulla synnyttää voimaa, uskoa ja toimintaa—yhdessä tiiminä ja erikseen yksilönä.

Kuulijat saavat aivotutkimuksen, psykologian ja viimeisimmän sisututkimuksen kautta ymmärryksen siitä, miksi haastavat ajat ovat henkisesti niin haastavia ja miten voimme navigoida niitä levosta ja rohkeudesta käsin. Tutkimus osoittaa, että luomalla oikeat olosuhteet voimme kytkeytyä traumasta kumpuavan kasvun voimaan, joka itse asiassa synnyttää lisää resursseja. Osallistujat saavat mahdollisuuden pysähtyä, vastaanottaa, ja ajatella omaa ajattelua tavalla, jonka kautta sisäinen viisaus, omasta jaksamisesta huolehtiminen ja oman ihmiskokemuksen lempeämpi kohtaaminen nousevat etualalle.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

#JOHTAJUUS
#KASVU

Hinta 2750€ + alv 0%.

Webinaarin kesto on 60 minuuttia. Webinaari toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa sovittavana ajankohtana. Hinta sisältää luennon, ei teknistä toteutusta.

Keynotepuhuja Emilia Lahti

ELISABET LAHTI

Elisabet Lahti on palkittu kouluttaja ja puhuja, joka työskentelee kansainvälisesti tulevaisuuden organisaatiokulttuurin ja johtajuuden kehittämisen parissa. Loppuvaiheen väitöskirja elämänvoimasta ja sisusta ihmisyyteen liittyvän kasvun katalyyttina, työn alla oleva esikoisteos Lempeä voima (Sounds True 2022) sekä Elisabetin oman elämän peloton asenne moninaisten henkilökohtaisen haasteiden voittamiseen tekevät hänestä harvinaisen yhdistelmän akateemista juurevuutta ja käytännön toteutusta kera inhimillisen lämmön, joka välittyy osallistujille lähellä ja kaukana.

”Voin lämpimästi suositella Elisabetia myös online-esiintyjänä. Vaikka hän oli maailman toisella laidalla ja etänä, hän oli silti esityksessään niin lähellä yleisöä ja läsnä. Hänen sanansa ja viestinsä sisusta tekivät meihin kaikkiin erittäin suuren vaikutuksen. Elisabetista ja hänen aiheistaan on puhuttu päivittäin esityksen jälkeen. Inspiroivaa!” – Elina Varamäki, vararehtori, Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

INSPIROIDU MYÖS NÄISTÄ

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Työelämän muutostilanteet herättävät tunteita ja synnyttävät haastavia tilanteita erityisesti siksi, että ne ovat omiaan järisyttämään työntekijöiden psykologisia perustarpeita.