Lorenz Backman

KEHOMIELEN JEDIMESTARI

Vuorovaikuttaminen on energian välittämistä. Välittämämme energia tarttuu ja muuttaa läsnäolijoiden mielentilaa -tunteita ja ajattelua. Voimakas läsnäolo, itsevarmuus ja lämminhenkisyys tekee meistä karismaattisia ja valovoimaisia. Valovoimaista puhujaa uskotaan herkemmin ja hän saa ihmiset innostumaan. Innostuksen ja myönteisen energian yhteys aikaansaamiseen on ilmeinen.

Kyse ei ole pelkästään ulkoisesta olemuksesta ja siitä miten se vaikuttaa muihin ihmisiin. Karismaattisuus on ennen kaikkea mielentila, joka vaikuttaa omaan sujuvuuden ja hallinnan tunteeseen ja säteilee sanattoman viestinnän kautta muille. Jos keskitymme asiakastapaamisissa ja myyntitilanteissa vain puheen sisältöön, kohtaamiset typistyvät helposti kuolettavan tylsiksi puhuvien torsojen kuunteluksi, mikä saa motivoituneimmankin uuvahtamaan. Puheen sisältö on toki tärkeää, mutta usein unohtuu, että tärkeintä ei ole se mitä sanoo, vaan miten!

Psykologista turvallisuutta ja luottamusta lisää vuorovaikutus tilanteissa avoin ja myönteinen kehonkieli. Avoin ja myönteinen kehonkieli taas luo mahdollisuuden myönteiselle mielentilalle koko kohtaamisen ajaksi. Olemalla tietoinen oman kehollisuutesi vaikutuksesta mielentilaasi ja sen vaikutuksesta sanattomaan viestintääsi, saat ihmeitä aikaan. Meillä jokaisella on vastuu maailmasta, jonka luomme ympärillemme. Pitää vain päättää, edustaako kuun pimeää, vai valoisaa puolta.

Kehomielen jedimestari -luento/ koulutus tarjoaa osallistavan tietopaketin karismaattisuuden ja sanattoman viestinnän taustatekijöistä.

Koulutus vastaa kysymyksiin;

  • Mitä karisma on ja miksi se vaikuttaa niin voimakkaasti meihin?
  • Mistä karsimaattinen, luottamusta ja myönteisyyttä herättävä kehonkieli ja puhetapa rakentuu ja miten se on sovellettavissa työelämään?
  • Miten karismaattiset mielentilat saadaan aikaan ja millaisiin tilanteisiin mikäkin karisman tyylilaji sopii parhaiten?
  • Miten rakennat luottamuksen ja saat asiakkaan pitämään sinusta ja tuotteestasi?
  • Mistä tiedät että asiakas ei aio ostaa, tai tulla takaisin, vaikka sanoo niin?
  • Millaisilla keinoilla lisäät asiakkaan läsnäoloa niin, että hän on keskittynyt vain sinuun ja tuotteeseesi?

Koulutus jakaantuu kahteen osioon: Karismaattisuuteen ja sanattomaan viestintään. Molempiin koulutusosioihin kuuluu harjoitteita ja mahdollisuuksien mukaan parityöskentelyä, sisältäen reflektoinnin. Luennot/ koulutukset mahdollista tilata myös erikseen nimillä Karismaattisuuden avaimet ja Vaikuttavan kehonkielen ABC.

Voit tilata puheenvuoron suoraan tästä. Viestisi menee suoraan Lorenzille ja hän vastaa sinulle henkilökohtaisesti.

 
Ammattijuontajana televisiossa ja yritysten tapahtumissa toimiva Lorenz Backman on monipuolinen ja karismaattinen esiintymisen ammattilainen Koulutukseltaan Lorenz on näyttelijä, henkinen valmentaja ja työnohjaaja. Luennointi ja yrityksien sekä yhteisöjen valmentaminen on ollut hänen päätyötään viimeisimmät 10 vuotta. Lorenzin luentojen ja koulutuksien aiheet liikkuvat työhyvinvoinnista vuorovaikutukseen. Erityiset vahvuusalueet ovat työssä jaksaminen, palautuminen, itsemyötätunto, työn priorisointi, itsensä johtaminen, sanaton viestintä, vaikuttavuus ja esiintymistaidot.